Konu
:
İslama Et Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
İslama Et Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İslama Et Tarifi
Islama Et Tarifi
400 gram biftek
2 adet domates
4 dilim ekmek
Tuz, karabiber, kimyon
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı salça
1 çay bardağı su
Etleri 5 dakika zeytinyağı içinde bekletiyoruz
Küçük bir tencerede salça ve suyu 4 dakika pişirip kızartılmış ekmeği ıslatmak için sıcak tutuyoruz
Etleri yağsız tavada kızartıyoruz
Sıcakken baharatları ekliyoruz
Ekmekleri servis tabağına koyup üzerini salçalı suyla hafifçe ıslatıyoruz
Üzerine etleri, hafifçe pişen domatesleri ekleyip sıcak sıcak yiyoruz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul