Konu
:
Kemikli Etten Kavurma Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kemikli Etten Kavurma Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kemikli Etten Kavurma Tarifi
Kemikli Etten Kavurma Tarifi
MALZEMESİ
500 gr
kemikli parça koyun eti
tuz, karabiber
1 kaşık yağ (margarin)
YAPILIŞI
Kasaptan aldığınız parça etleri tencereye koyunuz
Tuzunu atıp
ağzını kapatıp, tencereyi orta hararetli ateş üzerine koyunuz
Et, bıraktığı suyu çekip yumuşayınca tencerenin ağzını açıp bir kaşık margarin koyup devamlı karıştırarak etleri kavurunuz
Her tarafı kavrulunca ateşten alıp garnitürlü olarak servis yapınız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul