Konu
:
Dana Rosto Ve Radicchio
Yalnız Mesajı Göster
Dana Rosto Ve Radicchio
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dana Rosto Ve Radicchio
Dana rosto ve radicchio
1,6 kg
dana rosto 500 gr
acısız radicchio 2 adet kuru soğan 1 adet havuç 1 adet kereviz Adaçayı Biberiye Defneyaprağı Sarımsak Tereyağı Sızma zeytinyağı Tuz Karabiber Nasıl yapıyoruz? Rostoyu ısıya dayanıklı bir kabın içine yerleştirin
Dana rosto ve radicchio
Nelere ihtiyacımız var?
1,6 kg
dana rosto
500 gr
acısız radicchio
2 adet kuru soğan
1 adet havuç
1 adet kereviz
Adaçayı
Biberiye
Defneyaprağı
Sarımsak
Tereyağı
Sızma zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Nasıl yapıyoruz?
Rostoyu ısıya dayanıklı bir kabın içine yerleştirin
Küçük küp doğradığınız havucu, 1 adet soğanı ve kerevizi bir tutam tuz, karabiber, zeytinyağı, 1 dal biberiye, 1 yaprak adaçayı, 2 adet defneyaprağı ile tatlandırın
Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 70 dk
pişirin
Rostoyu piştikten sonra fırından çıkartıp harcı ile beraber bekletin
Tavada 3 diş sarımsak, zeytinyağı ve yarım çorba kaşığı tereyağını kızdırın
Kalan soğanı ve radicchio’yu ayıkladıktan sonra ince doğrayın
Piştikten sonra sarımsakları içinden alıp rostonun harcı ile birleştirip ocakta ısıtın
Yoğun bir kıvam olmamasına dikkat edin
Rostoyu dilimledikten sonra hazırladığınız harç ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul