Yalnız Mesajı Göster

Enginarlı Dana Rosto

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Enginarlı Dana Rosto



Enginarlı dana rosto

1,2 kg dana rosto 1 adet yeşil elma 1 kutu sudan geçirilmiş konserve enginar kalbi Mercanköşk Sızma zeytinyağı Tuz Tane karabiber Nasıl yapıyoruz? Dana rostoyu bir tutam tuz, öğütülmüş tane karabiber, doğranmış mercanköşkle tatlandırıp iple bağlayın Yağladığınız ısıya dayanıklı fırın kabına eti yerleştirip önceden ısıtılmış 190 derece fırında 50 dakika pişirin

Enginarlı dana rosto

Nelere ihtiyacımız var?

1,2 kg dana rosto

1 adet yeşil elma

1 kutu sudan geçirilmiş konserve enginar kalbi

Mercanköşk

Sızma zeytinyağı

Tuz

Tane karabiber

Nasıl yapıyoruz?

Dana rostoyu bir tutam tuz, öğütülmüş tane karabiber, doğranmış mercanköşkle tatlandırıp iple bağlayın Yağladığınız ısıya dayanıklı fırın kabına eti yerleştirip önceden ısıtılmış 190 derece fırında 50 dk pişirin İlk 30 dk geçtikten sonra kabuğunu soyup küp kestiğiniz elma ve enginar kalplerini içine ilave edinPişme işlemi (etin ısısının ortalama 70 derece olduğu merkez ısı) tamamlandıktan sonra fırından çıkartın Bağını açıp servis tabağına aktarın Bir tutam tuz ve karabiberle tatlandırıp yemeğin harcıyla servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla