Konu
:
Enginarlı Dana Rosto
Yalnız Mesajı Göster
Enginarlı Dana Rosto
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Enginarlı Dana Rosto
Enginarlı dana rosto
1,2 kg
dana rosto 1 adet yeşil elma 1 kutu sudan geçirilmiş konserve enginar kalbi Mercanköşk Sızma zeytinyağı Tuz Tane karabiber Nasıl yapıyoruz? Dana rostoyu bir tutam tuz, öğütülmüş tane karabiber, doğranmış mercanköşkle tatlandırıp iple bağlayın
Yağladığınız ısıya dayanıklı fırın kabına eti yerleştirip önceden ısıtılmış 190 derece fırında 50 dakika pişirin
Enginarlı dana rosto
Nelere ihtiyacımız var?
1,2 kg
dana rosto
1 adet yeşil elma
1 kutu sudan geçirilmiş konserve enginar kalbi
Mercanköşk
Sızma zeytinyağı
Tuz
Tane karabiber
Nasıl yapıyoruz?
Dana rostoyu bir tutam tuz, öğütülmüş tane karabiber, doğranmış mercanköşkle tatlandırıp iple bağlayın
Yağladığınız ısıya dayanıklı fırın kabına eti yerleştirip önceden ısıtılmış 190 derece fırında 50 dk
pişirin
İlk 30 dk
geçtikten sonra kabuğunu soyup küp kestiğiniz elma ve enginar kalplerini içine ilave edin
Pişme işlemi (etin ısısının ortalama 70 derece olduğu merkez ısı) tamamlandıktan sonra fırından çıkartın
Bağını açıp servis tabağına aktarın
Bir tutam tuz ve karabiberle tatlandırıp yemeğin harcıyla servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul