Konu
:
Tavuklu Kereviz Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tavuklu Kereviz Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuklu Kereviz Tarifi
4 adet kereviz
1 adet tavuk göğsü
1 adet limonun suyu
5 çorba kaşığı tereyağı
3 dilim kabukları alınmış ekmek
2 su bardağı süt
100 gr
rendelenmiş kaşar peyniri
2 çorba kaşığı mayonez
1 adet yumurta
Tuz
Karabiber
Soyulup halka halka doğranmış kerevizleri, limon suyu eklenmiş suda 10 dakika haşlayın
Tavukları iki çorba kaşığı tereyağında kızartın
Kerevizleri süzün
Kalan yağa küp doğramış ekmek dilimlerini ve sütü ekleyin
Ekmekleri tahta bir kaşıkla ezin
Rendelenmiş kaşar peyniri, mayonez, tuz, karabiber ve yumurtayı ekleyip karıştırın
Beş dakika pişirip ocaktan alın
Yağlanmış tepsiye bir sıra kereviz, bir sıra tavuk dizin
En üste sütlü harcı gezdirin
200 derece fırında 25- 30 dakika pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul