Yalnız Mesajı Göster

Dana Buğulaması Tarifi (Düdüklü)

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dana Buğulaması Tarifi (Düdüklü)



Dana Buğulaması Tarifi (Düdüklü)

1 kilo 250 gram süt danası

10-12 tane arpacık soğanı

4 çorba kaşığı sade yağ

1-2 demet dereotu

biraz tuz

Kol ya da pirzola tarafından alınmış ve kemikli olarak ince parçalara doğranmış eti, soğanı, yağ, su, doğranmış dereotu ve tuzla birlikte düdüklü tencereye koyup kaynatıp önce 5-6 dakika kadar harlı ateşte, sonrada 40- 45 dakika süreyle ortadan az harlı ateşte pişiriniz ve servis yapınız

Alıntı Yaparak Cevapla