Konu
:
İlik Tavası Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
İlik Tavası Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İlik Tavası Tarifi
Ilik tavası tarifi
Dana ya da Sığır iliğinin üzerinden ince zarı çıkarınız
Birkaç kez değiştirmek üzere 2 saat soğuk suda bıraktıktan sonra süzünüz
Suyu bol tencereye koyunuz, içine 1 fincan sirke, ince ince doğranmış havuç ve soğan ilâve ediniz
Orta ateşte pişirip süzünüz
Dört santim boyunda doğrayınız, tava hamurunda ıslatarak kızartınız, üzerine maydanoz doğrayınız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul