Yalnız Mesajı Göster

Baharatlı Ciğer Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Baharatlı Ciğer Tarifi



200 gr ciğer

1 su bardağı un

1 tatlı kaşığı kimyon, tuz

1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber

1 su bardağı sıvı yağı

İri doğranmış ciğeri yıkayıp suyunu iyice süzün Bir kaba un koyun, içine ciğerleri atıp her tarafını iyice unlayın Kızgın yağda ciğerleri parti parti kızartın Ciğerler pişince yumuşak ve lezzetli olması için tavadan, tencereye alın ve kapağını sıkıca kapatın Ciğerlerin hepsi pişince baharatları ilave edin ve tencereyi iyice sallayarak baharatların üzerlerine eşit olarak yayılmasını sağlayın

Alıntı Yaparak Cevapla