Konu
:
Dana Kol Sarması Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Dana Kol Sarması Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dana Kol Sarması Tarifi
dana kol sarması tarifi
Dana kolunun kemiğini çıkarınız, tuzlayınız, bükünüz, sıkıca bağlayınız
Bir parça tereyağı ile kuvvetli ateşte pembeleşinceye kadar kavurunuz
Sonra bir kepçe etsuyu ile ıslatınız
Buna 30 tane doğranmış havuç ve küçük soğan, 3 karanfil, bir tutam biber ilâve ediniz
Kapağı kapalı bir tencerede ve hafif ateşte (arada eti çevirerek) 2,5 saat pişiriniz
Yuvarlak yuvarlak kesiniz, büyük bir tabağa sıralayınız, etrafına havuç ve soğanları koyunuz, suyunu süzgeçten geçirip üstüne dökünüz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul