Konu
:
Düğün Eti Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Düğün Eti Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Düğün Eti Tarifi
kg
kuşbaşı
koyun
eti
2 iri
soğan
3 kaşık yağ
2 iri
domates
(yada 1 kaşık salça)
1 kahve kaşığı yenibahar
1 kahve fincanı tarçın
biraz karanfil
tuz
2
domates
Koyun etini 3 kaşık yağda çevirin
Doğranmış
soğan
ları katıp 4-5 dakika daha döndürün
Etler suyunu salıp çekince 2 iri
domates
i yada salçayı katın
Baharatı ve tuzu
koyun
Daha sonra 3 bardak kaynar su katın
Bir süre orta ateşte pişirin
Eti servis tabağına alınca üzerine
domates
dilimleriyle süsleyin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul