Yalnız Mesajı Göster

Düğün Eti Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Düğün Eti Tarifi



kg kuşbaşı koyun eti
2 iri soğan
3 kaşık yağ
2 iri domates (yada 1 kaşık salça)
1 kahve kaşığı yenibahar
1 kahve fincanı tarçın
biraz karanfil
tuz
2 domates

Koyun etini 3 kaşık yağda çevirin Doğranmış soğanları katıp 4-5 dakika daha döndürün Etler suyunu salıp çekince 2 iri domatesi yada salçayı katın Baharatı ve tuzu koyun Daha sonra 3 bardak kaynar su katın Bir süre orta ateşte pişirin Eti servis tabağına alınca üzerine domates dilimleriyle süsleyin

Alıntı Yaparak Cevapla