Konu
:
Pirzola Rostosu Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Pirzola Rostosu Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pirzola Rostosu Tarifi
Pirzola Rostosu Tarifi
1 kilo koyun pirzola
1 yemek kaşığı margarin
Biraz tuz ve biber
1 yemek kaşığı domates salçası veya rendelenmiş 2 büyük domates
Kasap tarafından hazırlanan pirzolaları birbirinden ayırmayıp bütün olarak alın
İki ucunu birbirine bağlayın
Pirzolaya taç şekli verin
Derin bir tencereye yağı, sulandırılmış salçayı veya rendelenmiş domatesleri koyun
Her ikisini de suyunu çekip sadece yağı ile kalıncaya kadar kaynatın
Sonra pirzolayı koyun
1 bardak su ilave edin
Et suyunu kısmen çekinceye kadar pişirin
Sonra az suyu ile birlikte tepsiye alın
Ara sıra kendi suyu ile ıslatılarak orta hararetli fırında kızartın
Pişen pirzolanın seklini hiç bozmadan servis tabağına alın ve arzu ettiğiniz susuz pişirilmiş mevsim sebzeleri ile birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul