Konu
:
Tavada Şiş Kebabı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tavada Şiş Kebabı Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavada Şiş Kebabı Tarifi
Tavada Şiş Kebabı Tarifi
500 gram koyun eti (kuşbaşı)
1 çay kaşığı biber
tuz
1 çorba kaşığı yağ (tereyağı)
Etleri tuzlayıp, biberleyin
5 - 6 saat sonra şişlere geçirip kor ateşte bir iki defa çeviriniz
Bir saat böyle bırakınız
Sonra yağı kızdırıp etleri içine atınız
Nar gibi olunca servis yapınız
Not: Kömür ateşi üzerinde şiş kebabında et aynı şekilde hazırlanır
Şişe geçirirken 2-3 parça et arasına domates ve defne yaprağı konur
Bir yüzü piştikten sonra diğer yüzü çevrilir ve pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul