Konu
:
Kılıç Tava Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kılıç Tava Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kılıç Tava Tarifi
Kılıç Tava Tarifi
4 kılıç balığı dilimi (her biri 200 gr'lık)
1 çay kaşığı tuz
2 çorba kaşığı un
1 su bardağı rafine yağ
1 büyük limon (4'e bölünmüş)
Önce, un ile tuzu bir tabakta karıştırınız
Balık dilimlerini tuzlu una bulayıp, fazla unlarını atmak için silkeleyiniz
Bir tavada rafine yağı orta ateşte kızdırınız
Balık dilimlerini tavaya atıp her iki yanlarını 4-5'-er dakika kızartınız
Bir servis tabağına dizip yanında limon dilimleriyle servis ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul