Konu
:
Pilicin Pişirmeye Hazırlanması
Yalnız Mesajı Göster
Pilicin Pişirmeye Hazırlanması
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pilicin Pişirmeye Hazırlanması
Pilicin pişirmeye hazırlanması
1 OMURGANIN ÇIKARILMASI: Pilici göğüs bölümü alta gelecek biçimde mutfak tezgâhına yatırın
Büyük bir bıçakla, omurgasının
hemen
kenarından, kuyruktan boyna doğru, testere kullanıyormuş gibi hareketlerle kesin
Aynı işlemi omurga kemiğinin öbür yanında yineleyip, kemiği çekerek çıkarın
2 PİLİCİN YASSILTILMASI: Pilici göğüs bölümü üste gelecek ve ayakları size bakacak biçimde çevirin
Bir elinizin avucuyla üstten bastırarak, düzleştirin
Kanat çıkıntılarını o
muz
ların altına sıkıştırın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul