Yalnız Mesajı Göster

Pilicin Pişirmeye Hazırlanması

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pilicin Pişirmeye Hazırlanması



Pilicin pişirmeye hazırlanması

1 OMURGANIN ÇIKARILMASI: Pilici göğüs bölümü alta gelecek biçimde mutfak tezgâhına yatırın Büyük bir bıçakla, omurgasının hemen kenarından, kuyruktan boyna doğru, testere kullanıyormuş gibi hareketlerle kesin Aynı işlemi omurga kemiğinin öbür yanında yineleyip, kemiği çekerek çıkarın

2 PİLİCİN YASSILTILMASI: Pilici göğüs bölümü üste gelecek ve ayakları size bakacak biçimde çevirin Bir elinizin avucuyla üstten bastırarak, düzleştirin Kanat çıkıntılarını omuzların altına sıkıştırın

Alıntı Yaparak Cevapla