Konu
:
Koyun Haşlaması Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Koyun Haşlaması Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Koyun Haşlaması Tarifi
Koyun Haşlaması Tarifi
1 kilo koyun eti (kol kısmından)
3 adet havuç
1 adet kereviz
100 gram tereyağı
2 yumurta
4 adet patates
1 limon
3-4 soğan
tuz
Kemikli eti, birer kişilik parçalara ayırınız
Bol su ile ateşe oturtunuz
Biraz yumuşayınca içine kabuğu soyulmuş, üçe ayrılmış havuç, ince doğranmış soğanı koyup, kerevizi de ilâve ediniz
Tuzu da atarak, yavaş yavaş suyu azalıncaya kadar pişiriniz
Diğer tarafta, unu yağ ile kavurup, ete ilâve ediniz
Kaynayınca yumurta ve limonla yaptığınız terbiyeyi dökünüz
Sonra içine kesme şeker büyüklüğünde haşlanmış patates koyup servis yapınız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul