Konu
:
Bıldırcın Kebap Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Bıldırcın Kebap Tarifi
10-28-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Bıldırcın Kebap Tarifi
1 adet bıldırcın
30 gr tereyağ
1 yemek kaşığı krema
1 yemek kaşığı un
1 adet bostan patlıcanı
1 tutam tuz
1 tutam karabiber
2 yemek kaşığı salça
Öncelikle bıldırcınları kemiklerinden ayırın, patlıcanın içini oyun ve bıldırcını patlıcanın içine koyun ardından tepsiye dizin
Ölçüsü verilen tereyağını bir tencerede eritin, sonrasında içine unuda koyarak bir süre kavurun
Un kavrulduktan sonra tuz, karabiber, krema ve et suyunuda ekleyerek bir süre kaynatın
Yaptığınız karışımı bıldırcın kebabının bulunduğu tepsiye koyarak üzerini folyo kağıtla sarın ve 200 derecede ısıtılmış fırında pişirin
Daha sonra afiyetle servis yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul