Konu
:
Baş Kebabı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Baş Kebabı Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Baş Kebabı Tarifi
Baş kebabı tarifi
Koyun başını güzelce yüzünüz, çene kemiklerini ayırınız
Burnunu yere vurarak sümüklerini çıkardıktan sonra yıkayınız
Süzüp bezle suyunu alınız
Tuz, baharat ve çentilmiş soğanla oğunuz, kaba kâğıda sarıp harareti orta fırında 1,5 saat pişiriniz
Not: Baş kebabını sıcak sıcak yemek gerekir
Soğursa lezzeti kaybolur
Başı şişe geçirip orta ateşte kendi suyu ile ıslatarak kızartmak da olabilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul