Konu
:
Tavuk Haşlama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Haşlama Tarifi
10-28-2012
#
6
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Haşlama Tarifi
TAVUK HAŞLAMASI
Malzeme:
1 adet
tavuk
Tuz
Bir miktar su
Yapılışı:
Büyük boy bir tencereye tavuğu güzelce yıkadıktan sonra koyunuz
İçini, üzerini örtecek kadar su ile doldurunuz
Kaynamaya bırakınız
Tavuk yumuşayıncaya kadar kaynatınız
Dilerseniz bütün, dilerseniz parça parça servis yapınız
Haşladığınız tavuğun suyunu pilav ve çorbada kullanabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul