Konu
:
Tavuk Haşlama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Haşlama Tarifi
10-28-2012
#
7
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Haşlama Tarifi
Tavuk Haşlama Tarifi
Malzemeler:
1tavuk göğsü
10 arpacık soğan
2 havuç
2 patates
2 defne yaprağı
Maydanoz
Tuz
Sıvıyağ
Yapılışı:
Havuçlar önce ikiye, ikiye bölünen parçalar uzunlamasına 3'e bölünür, ve her bir parça enine olarak 4'e bölünür
Tencerede arpacık
soğanlarla birlikte havuçlar sotelenir
Tavuk göğsüde aynı büyüklükte şeritlere kesilir ve sotelenmekte olan sebzelere ilave edilir
Birlikte tavuk eti pişinceye kadar kavrulur
Ardından defne yaprakları ve su ilave edilir
Kaynamaya bırakılır
Yemek pişmek üzereyken patatesler de konur
Tuzu konulur ve patatesler pişince ocaktan indirilir
Üzerine ince kıyılmış maydanoz serpilir ve bu şekilde ikram edlir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul