Konu
:
Tavuk Haşlama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Haşlama Tarifi
10-28-2012
#
8
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Haşlama Tarifi
Tavuk Haşlama Tarifi
4 adet tavuk baget
1 adet havuç
1 adet patates
50 gr un
1 adet yumurta sarısı
1 adet limon suyu
30 gr yoğurt
Bir miktar zeytinyağı
Bir miktar su
Bir miktar tuz ve karabiber
Hazırlanışı
Havuç ve patatesleri oval şekilde doğrayın, zeytinyağında soteleyin
Ayrı bir kapta un, yumurta, limon ve yoğurt ile terbiye hazırlayın
Daha sonra terbiyeyi tencereye ekleyin ve biraz su koyun
Tavuk bagetleri, tuz ve karabiber ekleyerek 15 dk pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul