Yalnız Mesajı Göster

Tavuk Haşlama Tarifi

Eski 10-28-2012   #17
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Haşlama Tarifi



TAVUK HAŞLAMA

3 kaşık zeytinyağı
5 tavuk but
1 soğan
4 sivribiber
2 havuç
2 patates
1 patlıcan
2 kabak
2 domates
2 diş sarımsak
4 bardak kaynar su

Tavukları sıvıyağda çevirerek hertarafını hafif kızartın Yemeklik doğranmış soğanı ve doğranmış biberleri ilave edip çevirin Havuçları kazıyıp doğrayınTencereye aktarınPatlıcan ve kabaklarıda alacalı soyup küpler doğrayın Patatesi soyup küpler doğrayın ve tüm sebzeleri tencereye aktarın Yemeklik doğrnamış domatesi ve soğanı ekleyinKaynamış suyu ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla