Konu
:
Tavuk Haşlama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Haşlama Tarifi
10-28-2012
#
17
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Haşlama Tarifi
TAVUK HAŞLAMA
3 kaşık zeytinyağı
5 tavuk but
1 soğan
4 sivribiber
2 havuç
2 patates
1 patlıcan
2 kabak
2 domates
2 diş sarımsak
4 bardak kaynar su
Tavukları sıvıyağda çevirerek hertarafını hafif kızartın
Yemeklik doğranmış soğanı ve doğranmış biberleri ilave edip çevirin
Havuçları kazıyıp doğrayın
Tencereye aktarın
Patlıcan ve kabaklarıda alacalı soyup küpler doğrayın
Patatesi soyup küpler doğrayın ve tüm sebzeleri tencereye aktarın
Yemeklik doğrnamış domatesi ve soğanı ekleyin
Kaynamış suyu ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul