Yalnız Mesajı Göster

Desperados: Wanted Dead Or Alive Oyunun Çözümü

Eski 10-25-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Desperados: Wanted Dead Or Alive Oyunun Çözümü

8Bölüm: Into the Lion Den

Öncelikle bu bölümde kesinlikle adam öldürmeyin Eğer öldürürseniz bölüm otomatik olarak biter, yeniden başlarsınız bölüme Amacımız ise şerifin ofis odasına girmek Adam öldüremeyeceğinize göre onları John ile bayıltmanız ve Sam ile bağlamanız gerek (McCoy’un gazlarını da kullanabilirsiniz, Kate ile de tahrik edebilirsiniz size kalmış) Bütün adamlara bu işlemi yapın (ben öyle yaptım) Eğer dikkatli olursanız kimse farketmeden bu işi yapabilirsiniz Şimdi şerifin odasına girebilmeniz için kapalı kapıyı (içeri girdiğinizde sağda duran büyük yerin kapısı) TNT ile patlatıp açmanız lazım TNT ise yukarıdaki ahırın orada Sam ile onu alın ve kapıyı patlatın İçeri girin Şerifin odası yukarıda, merdivenlerin sonundaki kapı (zaten doğru yere girerseniz odanın içi gözükecek) İçerde 2 adam var Yine John ile onları bayıltıp Sam ile bağlayın Ondan sonra adamların bulunduğu odanın yanındaki odaya girin ve bölümü bitirin

9Bölüm: Like a Thief in the Night

Size bu bölümde yapmamız gerekeni önce bir özetleyeyim Kesinlikle kamp ateşinin etrafında oturanlar sizi farketmemeli Kimseye gözükmeden yukarıdaki atların bulunduğu (kamp ateşinin yukarısı) yere gideceksiniz Bir de esir bir asker var onu kurtaracağız Yine dikkatli olursanız kimseye gözükmeden atların yanına gidebilirsiniz (yolunuzdaki adamları dikkatlice öldürün John ve Kate’i kullanın) Atların yanına gittiğinizde onları oradan çıkaracaksınız (merak etmeyin bu işi yaparken kimse sizi farketmiyor) Yani atları çalacağız Atları çaldıktan sonra ise tutsak askerin yanına gidin (ama onu gözetleyen şişkoyu kollayın, o gidince kurtarın onu) Askerin iplerini kesin ve ona bir yumruk atarak bayıltın Sırtınıza alın askeri, atları götürdüğünüz yere götürün Sonra alarm veriliyor (bu normal) Askerin kaçırıldığını ve atların çalındığını farkediyorlar Sonra oradaki bir düşman, şefleri olan Sanchez’e haber vermek üzere atına binip ayrılıyor ve bölüm de bitiyor

10Bölüm: Lullaby for Four Aces

Bu bölümde ilerde aramıza katılacak olan Sanchez’i yakalayacağız Şimdi bölümün başında kapının önünden rahatça geçebilmeniz için kapının yukarısında duran (üstte duran) 2-3 adamı öldürün ve yandaki kayalıklara geçin Kapıdakileri öldürünce kimse yanınıza gelmiyor rahat rahat öldürün Adamları John ile öldürün Az ilerde kayalıklar var O kayalıklara John ile tırmanacağız Tırmanın ve içeri girmeyi başarın Şimdi zorluklar başlıyor İçeride dolu adam var, Sanchez’in bulunduğu kuleye nasıl çıkacağız? Benim yaptığımı söyleyeyim, siz başka birşeyde uygulayabilirsiniz Önce içeri girdim ve kendi dostlarıma (Sam, McCoy, Kate’den bahsediyorum) içerden kapıyı açtım Sonra Sanchez’in bulunduğu kuleye çıktım Sanchez’in kilitli kapısını McCoy ile açtım ve içeri girince Sanchez’i bayılttım Şimdi sizi bir ton adam farketti Onları şöyle öldürün Sanchez’in odasında bir sürü dinamit ve gaz bulunuyor Bunları alın ve aşağıdaki adamlara doğru sallayın Hepsini öldürün Araya kaçan 1-2 adamı da McCoy’un uzun menzilli silahıyla öldürün ve bütün adamlar öldüğünde Sanchez’i sırtlayın (John ile) Başladığınız yere getirin, bölümü bitirin Bu bölüm gerçekten çok zor illa ki takılacaksınız Bu yüzden bana email atın yardımcı olurum

11Bölüm: Ambush at Snake Pass

Bu bölümdeki amacımız Sanchez’i kurşunlara hedef olmadan bu kalyondan çıkartmak Kalyonun çıkışı da taşlarla kapalı Yolu açmak için Sam’e TNT bulmanız lazım Şimdi bölümü nasıl geçeceğinizi anlatacağım Öncelikle arka taraftan dolaşın (John’un tırmanabileceği bir kayalık var ordan) Bütün ekibinizi yanınıza alın Sam’in TNT ‘side bu kayalıkların sonunda zaten Önce John ile yukarı tırmanın ve buradaki 2 adamı (biri uyuyor zaten) bıçakla öldürün Sonra ilerde 2 adam daha var bu adamları da aynı şekilde halledin Ondan sonra kalabalık bir düşman topluluğu var Onları da McCoy’un zehirli gazını kullanarak öldürün Ama balonla uçan gazı seçin ve adamların üstüne geldiğinde patlatın O taraftaki adamlardan kurtulacaksınız Ondan sonra Sam ile TNT’yi alın (TNT köprünün orda) ve başladığınız yere gelin Şimdi geriye bir tek sağ kayalıktaki adamlarla, kalyon kapalı girişini açmak kaldı Bir de yolunuzun üzerinde taramalı tüfekle duran biri Bunlardan da aynı yöntemlerle kurtulun (ben öyle yaptım siz beceremezseniz de deneyin çünkü 1-2 denemeden sonra oluyor) Adamlardan kurtulduğunuzda kalyonun çıkışını açın (TNT ile patlatın) ve Sanchez’i yanınıza alıp kalyondan geçin Bu bölüm de bitti

12Bölüm: Escape From El Paso

Adından da anlaşılabileceği gibi El Paso’dan kaçış Sanchez’in suçsuz olduğunu öğrendik ama onu hapse yolladık bile Şimdi onu hapisten kurtarmak için buradan kaçmamız lazım Önce oyuna John ile başlıyoruz ve ilk görevimiz de bu bildiklerimizi diğer takım arkadaşlarımıza söylemek, onları uyarmak ve El Paso’dan kaçmak Bu bölümden sonra oyun gerçekten çok zorlaşıyor Dediğim gibi ilk önce bütün dostlarımızı uyarıcağız ama dikkat çekmememiz lazım Sam, sizin sol tarafınızda bir evin önünde duruyor İlk önce onun yanına gidin ama dikkatli olun kimseye gözükmeyin (gerekirse adam öldürün) Sam’in yanına gittiğimizde ona durumu anlatıyoruz ve diğer arkadaşlarımızı bulmaya gidiyoruz (Sam ile beraber) Kate şişman bir zenci kadınla konuşuyor (tren raylarının sağ tarafındaki evlerin bahçesinde) ve McCoy ise yukarıdaki mezarlıkta bekliyor Bütün dostlarımıza ulaşıp onları uyardığımızda ise tek birşey kalıyor (çok dikkatli olun tekrar tekrar söyleyeyim yoksa sizi farkederler ve bölümü geçemezsiniz) 4 at bulup buradan kaçmak 3 at hapishanenin biraz aşağısında duruyor 4 ise bir ahırda eyersiz (eyeri John ile takıcağız) 3 ata Sam, McCoy ve Kate’i götürün (ve yine dikkatli olun) İçerde duran adamları öldürün veya bayıltın(size kalmış) Sonra atlara binin John ilede ahırdaki atı çalın(eyerini takın) ama yine dikkatli olun çünkü ahırda 3 asker var Atları bulduğunuzda hızla kuzeye doğru sürün atları (hapishanenin yanındaki yoldan gideceksiniz) ve El Paso’dan kaçıp bölümü bitirin Şimdi Sanchez’i kurtarmaya gidiyoruz

13Bölüm: The Walls of Fortezza

El Paso’dan kaçarak Sanchez’i kurtarmaya geldik Kurtaracağız ama nasıl? Bu bölümü 2 günde zor geçtim Anlatmaya başlıyorum Önce sizin önünüzde sürekli dolanan 1-2 adam var, onları öldürün (artık bıçakla mı öldürürsünüz, zehirler misiniz size kalmış ama sessizce öldürün) Sonra ilerde bir yer var (ambar gibi etrafı çitlerle çevrili) Orda da 1 asker var, onu da öldürün (ben John ile bıçak fırlatarak öldürdüm) İçerideki TNT’yi alın (bununla hapishanenin kapısını patlatacağız) İçerisi asker kaynıyor Bu yüzden önce kapıyı patlatıp içeri girmeyi denemeyin John ile tırmanabileceğiniz bir yer var Oraya tırmanın ve oradaki 1-2 askeri bıçakla öldürün Sonra saatinizle dikkat çekmeyi öğrenmişsinizdir Bu işlemi yapın ve yukarıya tek tek askerler gelecek Onları bu şekilde öldürün Sonuç olarak içerdeki askerlerden kurtulmanız gerekiyor Bir şekilde bunu yapmalısınız Ben John ile yaptım siz McCoy’un balonla uçan zehirli gazını da seçebilirsiniz ama yeter ki içerdeki o adamlardan kurtulun Eğer dikkatli olursanız zaten hepsini öldürebiliyorsunuz Sadece dikkat Askerlerden kurtulunca kapıyı patlatın ve içeri girin Sanchez’i demir parmaklıklardan kurtarın (McCoy ile) Artık o da bizden Şimdi yapmanız gereken Kate’in yanına gitmek Kate’in yanına gidebilmeniz içinde hapishanenin batı tarafındaki (Kate’in bulunduğu taraf) duvarlardan atlamanız lazım (aşağıdan gidemezsiniz yol kapalı) Aşağı atlayabildiyseniz atlara binin ve bölümü bitirin Aşağı atlamada bazı sorunlar yaşayabilirsiniz Sinirlenmeyin biraz uğraşın zaten aşağı atlıyorlar İçerdeki askerleri de birazcık taktikle kolay öldürebilirsiniz Benim taktiğimi uygulayın John ile bıçaklayın veya quick action kullanın

14Bölüm: They Called Him Grizzly (Sanchez’in Eğitimi)

Önce Sanchez’in menüsünden tequilla’yı seçin ve tequilla’yı kapının önüne koyun (büyük kapı olan yere ilk girişe) Koyduğunuzda bir adam gelip onu alacak ve içmeye başlayacak İçerken yanına bir arkadaşı daha gelecek İkisi dışarı kolaçan etmeye başlayacaklar Etrafa bakarken bazen arkalarını dönüyorlar Döndükleri bir sırada arkalarına gidin (yürüyerek) ve menüden siesta seçeneğini seçin Adamlar arkalarını döndüklerinde siestayı hemen yapın (ama adamlara yakın olun çok da yakın değil tabiki sizi görecekleri mesafede) Adamlar aval aval size bakacaklar Yanınıza geldiğinde de menünüzden tüfeği seçin ve adamlara bir tane patlatın ikisi de yerde Sonra kapının girişinde bir taş göreceksiniz Taşı alın ve tam karşınızda duran adama atın Adam bayıldı Adamın önündeki ağır makinalı silahı alın ve yukarda ateş etrafında duran adamlara ateş etmeye başlayın Hepsini öldürün Adamlar bir yerden geliyor zaten, hedefi doğru tutarsanız hepsini kolayca öldürürsünüz Bu arada Sanchez ağır silahları taşıyabiliyor Yani o silahı taşıyabilirsiniz Sam gibi olduğunuz yerde ateş etmenize gerek yok Adamların hepsini öldürürseniz sol tarafınızdaki evden 3 kişi çıkıyor ve tekrar geri giriyorlar Siz de eve girin ve Sanchez otomatik olarak hepsini döverek dışarı atıyor Eğitim bitti Arkadaşlarınızın yanına gidin ve bölümü bitirin

15Bölüm: Dance With the Devil

Bu bölüm çok zor Bu yüzden çok dikkatli hareket etmemiz gerek Önce Kate ile yan bahçede duran giysileri almanız gerek Yani üzerinizi değiştireceksiniz Ama gireceğiniz kapı kilitli Kapıyı McCoy ile açmanız lazım Açtıktan sonra Kate ile giysinizi değiştirin (çok dikkatli olun bunları yaparken vurulabilir veya çatışma yaşarsanız Carlos sizi farkeder ve bölümü geçemezsiniz) Kate’in üzeri değiştiğinde kimse ona karışmıyor Şehirde serbest dolaşabilirsiniz Kate’i Carlos’un bulunduğu yere götürün Ondan sonra Kate Carlos’u oyalamak için dans etmeye başlıyor O sırada diğer adamlarla birlikte Carlos’un ofisine girmeniz gerek Girerken de kimseye yakalanmamanız gerek Carlos sizi farkederse bölüm yine biter Bu yüzden girerken çok dikkatli olun Ofise bütün adamlarınızı birlikte sokmanız lazım ve ofiste duran bir kasa var onu McCoy ile açacaksınız Zaten bütün adamlarınız ofise ulaştığında ve kasayı açtığınızda bölüm bitiyor

Bu bölümde yapmanız gereken bu Biraz dikkatle çok kolay yapabilirsiniz Ofis yukarıda Zaten doğru yere girerseniz odanın içi gözükecek Amaç bu kadar, dikkatli olun başarırsınız Bütün adamlar ofise ulaşacak ona göre yoksa bölüm bitmez

16Bölüm: A Firstful of Dollars

Ofisine girildiğini anlayan Carlos çok sinirli ve her yerde bizi arıyor O yetmezmiş gibi dostumuz Kate’in etrafını da adamlar çevirmiş onu bırakmıyor İlk görevimiz Kate’i o adamlardan kurtarmak Bunu John ile yapmanızı tavsiye ederim (Kate’in etrafındaki adamları bıçakla halledin) Dostumuzu kurtardığımızda son bir görevimiz daha kalıyor Bankanın içindeki paraları çalmak (banka oyuna başladığımız yerin hemen çaprazında) İçeri ön kapıdan girmek imkansız Bu yüzden yukarıdaki parkın ortasında dev bir altın heykel var Sanchez ile o heykeli iteceksiniz ve altta bir geçit açılacak Bankaya öyle gireceksiniz Şimdi anladık da parka kadar nasıl gideceğiz ve parkın kapısı kilitli diye soracaksınız Önce dostumuz Kate’i bankanın önüne götürün Oradaki askerler kız görünce dayanamayacak ve Kate’in yanına gidecekler O sırada Sanchez ve McCoy’u parka yollayın (McCoy ile kilitli kapıyı açacaksınız) McCoy ile zehirli gaz balonu yollayarak adamları bayıltabilirsiniz En sonunda parka girdiğinizde Sanchez ile altın heykeli itin ve bankaya girin Dikkat edin, bankada askerler var Sanchez ile bu askerlerden kurtulun (Zaten çoğu Kate’in peşine takılıyor) Paralar içerde Kapı kilitli kapıyı yine McCoy ile açın (dikkatli olun çaktırmayın kimseye) Sonra paraları alarak oyuna başladığınız yere götürün İçerideki bütün paraları aldığınızda (hepsini almak zorundasınız içeride para bırakmayın) ve başladığınız yere getirdiğinizde bölüm bitecek Amacımız bu Bunu yapmak zorundasınız ve yine söyleyeyim biraz dikkat ve sabırla bu dediklerimi kendinize özgü taktiklerle yapabilirsiniz Adamlarınızın özelliklerinden yararlanın Parayı çaldığınızda bütün adamlarınızı başladığınız yere götürün, bölüm bitecek Tabi paraları da başladığınız yere getireceksiniz

Alıntı Yaparak Cevapla