Yalnız Mesajı Göster

Vampire: The Masquerade Redemption Oyunun Çözümü

Eski 10-25-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Vampire: The Masquerade Redemption Oyunun Çözümü

Evet Uğur’dan tam çözümü devraldım ve buradan itibaren ben yazıyorum Buraya kadar gelen birinin adım adım tam çözüme değil de genel bir rehbere ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için böyle yazdım Umarım beğenirsiniz:

Hause de Hexe

Viyana’nın sondan 2 savaş içeren görevi olan Haus de Hexe’nin önüne gelince Orvus’un büyüsünün işe yaradığını ve artık kapının açıldığını görüyorsunuz İçeri girince sağ ve solda aynı yere çıkan merdiven ve karşıda ufak bir hol Yerde de dikkat ettiyseniz 3 parçaya ayrılmış bir üçgen var Şimdi Haus de Hexe’nin mantığı şöyle: Merdivenler bu binanın en son kısmı ve o kapının açılması için 3 tane üçgen şeklinde anahtar bulunup holdeki üçgene takılmalı Hole girdiğinizde soldan sağa 3 kapı göreceksiniz ve kapılardan her biri Haus de Hexe’nin bir bölümünü oluşturuyor, soldaki 2 ortadaki 3 ve sağdaki de 4 kısım olmak üzere İlk kısım olan Gargoyle Lair’da anlayacağınız üzere birçok Gargoyle ile karşılaşacaksınız Bu kısım oldukça kolay olduğundan fazla deyinmeyeceğim Zaten Vampire’ın özelliği olan nereden gidersen git aynı çıkışa ulaşırsın mantığı burada da var Sonuna geldiğinizde ise Vristania adında bir vampirle savaşacaksınız Zorlanmadan bunu da geçin ve ilk üçgeni bulun Arkanızdaki mavi ışıklı ve üzerinde toz olan yere girdiğinizde Hause de Hexe’nin başında geleceksiniz Buraya ilk anahtarı takın Şimdi 2 yer olan Tremere Laboratory’e girin Burada da aslında anlatılacak fazla bir şey yok fakat ortalık çok iyi büyü yapan Tremere’lerden kaynıyor Yazının başında bahsettiğim savaş taktiklerini kullanarak burayı çok rahat geçebilirsiniz 2 üçgeni de bulun ve alın

Sonra da yine o mavi teleport yerlerinden başa dönün ve 2 üçgeni de takın 3 ve son üçgen için Tremere Library’e girin Burada daha önce gördüğünüz Tremere’lerden çok daha fazla sayıda ve onların daha iyisi olan Lord’ları ile karşılacaksınız Son üçgenin bulunduğu odada bunlardan 3 tane var ve bunları dediğim taktikle öldürmekten başka şansınız yok Son üçgeni de alıp yerleştirdikten sonra yukarıdaki kapı açılıyor ve oradan geçebiliyoruz artık Etrius Chamber adlı bu yere girin Orvus’un sizden istediği journal hemen masanın üzerinde ve aldığınızda anda Etrius karşınıza çıkıyor Konuşma sırasında Eric’e yaptığı şovla ne kadar iyi bir büyücü olduğunu gösteren Etrius Eric’i canavara dönüştürdükten sonra Eric’in canavar halini öldürün Sonra gidin ve büyücüyü öldürün Yine çok fazla zorlanacağınızı sanmıyorum Bunu da yendikten sonra Eric’in eşyalarını alalım ve buradan çıkalım Orvus’a oradan Prague’daki Vysehrad Castle’a gidelim

Vysehrad Castle

İçeri girdiğimizde artık aşina olduğumuz kat kat aşağı inen yada yukarı çıkan bölümlerden biri ile karşılaşacağız Bu kalede karşınıza birçok Vampire Tzimisce çıkacak ve bazı yerlerde oldukça zorlanacağız Son katın son kısmına geldiğimizde ileride dev gibi bir yaratığın olduğunu fark edeceksiniz Bence bir save yapın ve yaratığın yanına gidip size ne yaptığını izleyin Ben daha önce Serena’ya cast ettirdiğim Fire Storm’la odaya girmeden canavarı yaklaştırmadan kül ettim Vozho’yu öldürün ve kapıdan geçip demoyu izleyin

Society of Leopold

Demo bittikten sonra karşımızda hemen bir doktor göreceğiz ve bunu Cristof kendi başına halledecek İlk çağlardaki eşyalarınızın her yana dağıldığını göreceksiniz O eşyaları toplayın ve bizi ısındırmak için koyulan bu bölümü son katına kadar giderek bitirin Ben burada hiç ateşli silah kullanmadım Ateşli silahlar az güç götürüyor, cephane sorunu var ve sürekli ıskalıyor!!!, ben hep Dread Flamberge’ümü kullandım ve hiç de zorlanmadım Son katta Father Leo Allatius adlı bir adamla karşılaşacaksınız Onunla da uğraştıktan sonra çıkalım ve başlayalım asıl Londro görevlerine

Setite Temple

Şehrin barı olan Club Tenebrae’yi bulun ve orada Pink’le konuşun Size katılacak ve setite temple adlı görevi almanızı sağlayacaktır Şehrin diğer kısmı olan West London’a gidelim ve orada Brothel’a girelim Lilly bulun ve onu da gruba dahil edin Burada Setite Temple buluna kadar çok zaman kaybettim ben Tiyatronun perde arkası kısmına girdiğinizde aşağı doğru giden bir koridor göreceksiniz Bu koridorun sonunda bir sürü resim ve heykel bulunan bir odaya geleceksiniz Mısır heykeline sırtını verdiğinizde tam karşınızda yerde bir tuş göreceksiniz Bu tuşa basın ve resmin açılmasını sağlayın Resim açıldıktan sonra Setite Temple’a girin Yine fazla deyinmeyeceğim çünkü yine aynı şeyler Tuşlarla kapı açma olayları ve düşmanlar var Bu düşmanlardan ellerinde Grenade Launcher olanlar biraz zorlayabilir dikkat derim Burayı da hallettikten sonra son katta Lucretia adlı şahış çıkacak Onla da savaştıktan sonra bir sonraki durağımız olan Tower of London’a gideceğiz

Tower of London

Oldukça karanlık olan Tower of London’da da tek düzelik sürüyor Bölümler yine çok karışık değil ama eğlenceli Bol bol örümcekle karşılaşacağız, bir de son katlarda Wraith’ler çıkacak Taktik yapmasanız bile yine öyle aman aman zor bir yer değil Son katta Warewolf’la savaştıktan sonra Lucretia’nın kalbini alın ve Setite Temple’a geri dönün Burada Lucretia bir yılına dönüşecek ve onla tekrar savaşacağız Yine yendikten sonra Lucretia’nın kalbini ne yapacağınız soruluyor Eğer yerseniz yeni bir büyü grubu açılacak fakat humanity düşecek, yok edersiniz ise bir şey olmadan oyuna devam edebileceksiniz Buradan çıkın ve limandaki gemiye gidin Daha önce kapalı olan kapısından içeri girin

Alıntı Yaparak Cevapla