Konu
:
Vampire: The Masquerade Redemption Oyunun Çözümü
Yalnız Mesajı Göster
10-25-2012
#
6
Prof. Dr. Sinsi
Cargo Ship
Burada bazı düşmanlarla uğraştıktan sonra son durağımız olan New York’a yelken açın
New York
Biraz ilerlediğinizde karşınıza saklana bir ajan çıkıyor
Ondan warehouse görevini alın ve ilerleyin
Birkaç serserinin Samuel adlı bir vampire saldırdığına tanık olun ve Samuel’e yardım edip onu kurtarın
Partinizin 4
elemanı da gelmiş oldu böylece
İleride sağda bir merdivenden çıkabileceğiniz apartman var
Bu apartman bu bölümdeki haven’ımız
Oradaki Dev/Null adlı şahısla konuştuktan sonra geri dönün ve yerdeki deliklerden kanalizasyona inin
Sewers
Aynı mantıkta ilerleyen bölümlere bir ek olan kanalizasyonlarda yine yaratıklarla uğraşacağız ayrıca bazı yerlerde bazı mekanizmaları aktif etmek için vanalar bulunuyor
Bu vanaların her birinin başına bir eleman bırakırsanız vanaları hızlı bir şekilde çevirebilirsiniz
İlerlediğinizde karşınıza ufak bir su birikintisi çıkacak ve siz de kayık benzeri bir şeyle karşıya geçeceksiniz
Şimdi de timsahlarla uğraşacaksınız ve bunlar da kayda değer güce sahipler
Son kısımda ise Nosferatu Underprince ile karşılaşacaksınız
Konuşmadan sonra yanındaki yaratıkları önemsemeden direk rakibe vurun o ölünce diğerleri rahat halledersiniz
Burası da bittikten sonra karşınıza solda Fbi Box çıkacak
Ona tıklayın ve Dev/Null’a görevi bitirdiğinizi söyleyin ve Warehouse’un giriş kodlarını öğrenin
Warehouse bir dahaki durağımız
Giovanni’s Warehouse
Oldukça basit olan bu görevde de aynı taktiklerle zorlanmadan ilerleyip son kısma gelin
Burada bir oda göreceksiniz
Bu odada pink’in üzerindekileri yere atın ve odanın orta kısmına ilerleyip diyalogu dinleyin
Diyalogun bitiminde gruptan Pink çıkacak onun yerine sağdaki kapıdan çıkan eski dostumuz Wilhem gelecek
Orsi’s Factory
Lobby of Barclay South adlı yere gidip oradaki adamla konuşun
Sonra açık olan asansörle aşağı inip blood palette’i bulun
Geri dönüp Barclay South’un diğer yerine girin
Oradaki resim yapan kadınla konuştuktan sonra resmi alın ve korumaların koruduğu Orsi’s factory’e girin
4 katlı bir fabrika olan Orsi’s Factory’de intikam listesindeki Giovanni’yi öldürdükten sonra diğer intikam listesinde yer alan Orsi’yi öldüreceğiz
Orsi buranın en üst kısmında bulunuyor ve yine yapacağınız aynı şeyler
Takılmanız imkansız gibi bir şey
Son kısma geldiğinizde Orsi’nin de işini bitirin ve en alt kata asansörle inin
Burada eski çağlardan Viyena’da barda gördüğünüz 3 kız çıkacak
Bunlardan Vukodlak’ın yerini öğrenmek için yapabileceğiniz iki şey var bir şey söylemeyip onların kendine kendilerini yerini söylemesini beklemek yada boğazlarını sıkıp 10 humanity kaybederek zorla öğrenmek
Cathedral of Flesh’de Vukodlak’ın yaşadığını öğreniyoruz ve oraya doğru yola çıkıyoruz
Cathedral of Flesh
Soldan gidip merdivenlerden indikten sonra bu katedrale giriyoruz
Burada 2
katın sonuna kadar yine alışıldık düşmanlar çıkacak
Bunları zor da olsa öldürdükten sonra 2
kata gelin ve oyunun en zor düşmanlarından olan Vukodlak’la karşılaşılın
Diyalogdan sonra dövüşeceğiniz işin ben size biraz taktik vereyim
Bir kere konuşmadan önce geri dönüp cephane, kan ve kan arttırıcı iksirleri yenileyip geri dönün
Savaşmadan önce en iyi büyüleri seçin ve savaşta 1-6 arası tuşları kullanın
Aslında Fire Storm en etkili büyü fakat her karakterde awaken büyüsü yada scroll’u olsun
Öleni anında canlandırın
Zor da olsa Vukodlak’ın gücünü kırmızı yaptıktan sonra bir darbe daha vurursanız sizi katedralin 3
katına yolluyor
Burada ne gıcık olmuştum
Öldüremeden gidiyor
Eğer bu taktiklere rağmen yine de zorlanırsanız ölmeye yakın olduğunuz bir anda hemen bir walk to abyss büyüsü açın ve geri dönüp güçlerinizi falan tamamlayıp dövüşe devam edin
Bu taktikle zorlanmazsınız ama oyunun zevki de kaçar
Neyse 3
katı da aynı şekilde geçtikten sonra 4
katta bir kadınla konuşacaksanız
Ona inanın ve ilk kata geri dönün
İlk katın başlarına dönerken yolda bir yerlerde save yapın
Sonra da Vukodlak ile 2
kez karşılaşın
Onun Zulo adlı bir yaratığa (3000 hit point var duyduğuma göre) dönüşmesini izleyin ve son savaş olan Zulo ile olan savaşı da Vukodlak’la yaptığınız taktiklerle yapın
Ben nedense Zulo’yu daha rahat geçtim
Oyunda 3 bitiş var demiştim var ve yaptıklarınıza göre size sunulan hak ettiğiniz demoyu izleyin
Bunu gerçekten hak ettiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul