Yalnız Mesajı Göster

Quake 4 Oyunu İnceleme

Eski 10-25-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Quake 4 Oyunu İnceleme

Ama bölümler ilerledikçe bu tarz görevler artık gelmemeye başlıyor ve aksiyonun dozu iyice artıyor Quake'in önceki versiyonlarında da olan, sen önden git biz senin arkandayız davranışı devam ediyor Her yeni düşmanla karşılaştığınızda eski silahınızın işe yaramadığını anlayıp yeni silahla buluşmayı bekliyorsunuz Silahlar demişken, eski Quake oyunlarında hangi silahı kullanıyorsanız Q4'te de aynı silahlar mevcut Fakat yeniden modellenmiş haliyle Silahların yeni halleri gerçekten göz kamaştırıcı Nerdeyse hepsi birer sanat eseri Dilerseniz silahlarımızı tanıyalım

Blaster: Oyuna başladığınız silah bir lazer tabancası Oyunu ilk silahı olması nedeniyle en güçsüz silah unvanını alıyor Tuşa 2�3 saniye kadar basılı tutarsanız daha güçlü bir atış yapıyor

Machinegun: Oyunda en çok kullanacağınız silah belki de Standart askerlere karşı hayli etkili Q2'de bu silahın namlusunun havalanması nedeniyle çok kullanışlı değildi Fakat Q4'de silah çok daha kullanılır bir hale getirilmiş Ayrıca sağ tuş ile zoom'u da açabilirsiniz

Shotgun: Tabii ki FPS oyunlarının vazgeçilmezi Pompalı tüfek uzak mesafeler için çok güçsüz, fakat düşmanla yüz yüze geldiğinizde bir vuruşunuz düşmanın bir daha ayağa kalkamamasını sağlıyor

Hyperblaster: Bu silah ise seri şekilde plazma atmamızı sağlıyor Pek etkili olmasa da zor zamanlarda sizi kurtaran silahlardan

Grenade Launcher: FPS oyunlarının belki de en gereksiz silahlarından biri El bombasının mekanize olmuş hali Menzilini arttırmak için silahın namlusunu havalandırabilirsiniz

Nailgun: İşte favori silahlarımdan biri Bu silahımız çivi atarak düşmanları duvara çakmamıza yarıyor Ayrıca ilerki bölümlerde modifiye oluyor ve attığı çiviler alevli oluyor

Rocket Launcher: Q3 Arena'da en çok kullanılan silah Bu oyunda da etkisi öncekileri aratmıyor Yanlız yeni modifikasyonlarla farklı kullanımları olduğunu da hatırlatalım

Railgun: Uzaktan frag almak için kullanırdım Q3'de burada da uzak mesafelerdeki düşmanları tek vuruşta moleküllerine ayırabilirsiniz Sağ tuş ile zoom'u açmayı unutmayın

Lightning Gun: Oyunun etkisiz silahlarından biri Rakibinize elektrik dalgası vermeye yarıyor

Dark Matter Gun: Bu yeni silahı hem sevdim, hem de sevmedim Nedenine gelince, son silah olarak bulduğunuz için normal olarak oyunun en güçlü silahı Ancak bu oyunda da BFG 10K'nın yeni halini görmek isterdim Oyunun en sonuna gelemedim belki o da vardır Bu silahın gücünü kısaca tanımlayalım Tetiğe basın ve şenliği görün

Alıntı Yaparak Cevapla