10-25-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tüm Nfs Ve Diğerlerini Unutun!!! Burnout Paradise:Tub İncelemesi
Şoförsen Bas Gaza…
Burnout Paradise’ın grafikleri çok mükemmel değil, yani Grid’e göre basit kalır Ancak standart olarak Grid’i almak, çitayı çok yüksekte tutmak demektir Oyunun grafikleri iyi sayılır Yarış araçlarının detayları ve modellemeleri oldukça iyi hazırlanmış, kaplamalar fena değil Şehirdeki diğer araçlar için pek özenilmemiş Çevre detayları da iyi sayılır

Hasar modellemeleri için ise ne diyeceğimi bilemiyorum, ortada dengesiz bir durum var Büyük kazalar olduğu zaman veya hızla bir yere çarptığınız zaman, araçlar oldukça gerçekçi hasarlar alıyorlar Eziliyorlar, bir anda ufacık hale geliyorlar, lastikleri uçuşuyor, camlar toz gibi dağılıyor Bir de o esnada yavaş çekim giriyor, çok daha müthiş oluyor Bu yönden mükemmel Ancak yavaşça bir yere dokunduğunuz zaman camın çatlaması, aracın normalden daha fazla hasar alması biraz kötü olmuş Geri geri gidip yavaş bir şekilde duvara çarpsanız ön camınız çatlayabiliyor

Sesler de oldukça iyi Araçların motor sesleri gerçekçi, hele motosikletlerden çıkan sesler muhteşem Çarpışmalar esnasında çıkan sesler de iyi hazırlanmış Oyun bu konuda da geçer not alıyor Optimizasyon hakkında ise tam emin değilim Bazen gereksiz yere ‘fps’ düşüşü ile karşılaştım Ancak genel olarak 40’ın altına inmedi bu oran, bazı durumlar hariç Oyunu akıcı bir şekilde oynadığımı söyleyebilirim
Oynanabilirlik beklediğim kadar iyi olmasa bile belli bir seviyede Araç sürüş sistemi çok iyi hazırlanmamış ama NFS’den sonra gayet oynanabilir bir oyun olmuş Fren sistemi kötü sayılır, araçlar çok hızlı giderken hemen durabiliyorlar Motosikletler için durum çok farklı Oldukça iyi hazırlanmış bir sürüş sistemi var Bu deneyimi yaşamanızı şiddetle tavsiye ederim

Motoru Durdur
Burnout Paradise, yarış oyunlarının sayıca az olduğu bu dönemde oynayabileceğimiz güzel bir oyun olmuş Hatalar ve eksikler var, ayrıca kamera açısı bakımından oldukça fakir bir oyun Bir kokpit kamera beklerdim en azından Ancak en başta da dediğim gibi; eğer Flatout ve Grid’e biraz ara vermek istiyorsanız, hemen bu oyuna başlayabilirsiniz Heyecan ve eğlencenin üst düzeyde yaşandığı yapım; Burnout Paradise: The Ultimate Box
Test Sistemi
- Ekran Kartı: Sapphire Radeon 4870 Toxic
- İşlemci: AMD Athlon64 X2 5200+
- Anakart: Sapphire 780G
- Bellek: Kingston 2GB DDR2-800
|
|
|