10-25-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
F.E.A.R.2:Project Origin İncelemesi
Oyunun en önemli eksiği ise; her şeyin belli bir program şeklinde yaşanması Her bir patlama, siz belli bir yere gelince oluyor Hiçbir oyunda senaryoya tam anlamıyla müdahale edemiyoruz, böyle bir şey beklemiyoruz zaten Fakat F E A R 2 oyuncuya hiç özgürlük sunmamış Her zaman gidebileceğimiz tek yol var, başka seçenek yok Size oyunda özgür olmadığımızı en basitinden bir örnekle kanıtlayayım Oyunun ilerlerken bir yerde, ‘Replika’ askerlerinden birinin, bir doktorun kafasına silah dayadığını görüyoruz Normal şartlarda onu kurtarabilmemiz gerekir, ancak F E A R 2’nin yapımcıları böyle ufak bir kurgu koymamışlar oyuna O doktor illaki ölecek Kafasına nişan alıp vuruyorum, kendiyle beraber doktoru da götürüyor Yanına kadar gidiyorum, önce doktoru öldürüyor sonra bana ateş açıyor Adama bomba atıyorum, yine de önce doktoru öldürüyor, bombadan kaçıp kurtulmak yerine

Alma için Al
F E A R 2: Project Origin başarılı bir yapım olmuş F E A R serisini yeniden diriltmiş açıkçası Çoklu oyuncu moduyla da eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz Oyun, aksiyonuyla, verdiği korkuyla sizi ekran karşısına kilitleyebilir Alma adlı küçük kız, yaşıtlarıyla evcilik oynamak yerine bir ton bela açıyor başınıza, bu macerayı kaçırmayın derim Şimdi okuma faslını bitirin, gidin bir F E A R 2 edinin Oyunu bilgisayarınıza kurun, gece olmasını bekleyin Sonra ışıkları ve odanızın kapısını kapatın Hoparlörünüzün sesini yükseltin ve oyuna başlayın Ben böyle oynadım oyunu Korkacaksınız biraz, ancak unutmayın; oyunun tadı böyle çıkıyor…
Test Sistemi
- Ekran Kartı: Sapphire Radeon 4870 Toxic
- İşlemci: AMD Athlon64 X2 5200+
- Anakart: Sapphire 780G
- Bellek: Kingston 2GB DDR2-800
|
|
|