10-25-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cryengine 3 Turkiye'ye Geliyor

Oyun geliştirme ve animasyon teknolojileri alanındaki Ar-Ge faaliyetlerinin teşvik edilmesi ve mevcut fikirlerin ticarileşmesini hedefleyen “ODTÜ Teknokent Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi” (METUTECH-ATOM), 12-16 Ekim tarihleri arasında dünya oyun piyasasını peşinden sürükleyen oyun motoru CryEngine 3’ün eğitmenlerini ağırlayacak
Başında “Yerli Kardeş”lerin olduğu Crytek ile CryEngine eğitim lisansı anlaşmasını geçen sene imzalayan ve ardından CryEngine eğitimlerinin ilkini gerçekleştiren METUTECH-ATOM, PC ile birlikte yeni nesil oyun konsollarına tam destek veren CryEngine 3’ü 2011’de piyasaya çıkmadan çok önce ülkemizdeki oyun geliştiricilerle buluşturuyor Önümüzdeki 2-3 yılda karşılaşacağımız üst düzey grafik ve oyun geliştirme tekniklerini barındıran bu motorun gücü oyunculara eşsiz bir görsel şölen sunuyor:
http://www crytek com/fileadmin/user  fo_booklet pdf
Alınan CryEngine eğitim lisansı ile birlikte 12-16 Ekim tarihleri arasında METUTECH-ATOM’da başlayacak eğitimler, 2 farklı kolda (tasarım ve programlama) farklı disiplinlere hitap edecek şekilde planlandı Bu eğitimler, Intel Yazılım Ortakları Programı, Asus ve Autodesk’in destegiyle saglanan teknik altyapı ile birebir uygulamalı ve ingilizce olarak verilecek Eğitimler başlamadan hemen önce, ilgili herkesin katılımına açık bir seminer düzenlenecek
CryEngine 3’ün 1 hafta boyunca devam edecek eğitimlerine katılmak isteyenlerin, http://www metutech metu edu tr/crytekbasvuru adresinde yer alan online başvuru formunu 2 Ekim Cuma gününe kadar doldurmaları ve ilgili olabilecek CV, portfolyo, proje ve çalışmalarını atom hr@gmail comBu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır adresine maille göndermeleri gerekmekte Başvurular üzerinden yapılacak değerlendirmeler sonucunda seçilen geliştiriciler, herhangi bir katılım ücreti ödemeden CryEngine 3 eğitimin tüm olanaklarından METUTECH-ATOM farkıyla faydalanacaklar
Egitim Basvurulari :18 Eylul – 2 Ekim 2009
CryEngine 3 Tanıtıcı Semineri :12 Ekim Pazartesi - 10:00 (ODTU Teknokent)
CryEngine 3 Egitimleri Ilk Asama :12 - 16 Ekim 200
|
|
|