Konu
:
Karşıdan Yüklemelerinizi Bulma
Yalnız Mesajı Göster
10-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Karşıdan yüklemelerinizi bulma
Karşıdan yüklenen tüm öğelerin konumu karşıdan yükleme geçmişinizde görünür
Karşıdan yüklenen her öğenin konumu karşıdan yükleme işleminiz tamamlandıktan sonra otomatik olarak görüntülenir
Önceki güncelleştirmelerinizi tarihe veya açıklamaya göre sıralamak için, sütun başlıklarını tıklatın
Karşıdan yükleme geçmişinize erişmek için aşağıdaki adımları izleyin: 1
Windows Update Kataloğu'na gidin
Daha fazla bilgi için "Windows Update Kataloğu'na Erişme" bölümüne bakın
2
Yükleme geçmişini görüntüle
'yi tıklatın
Not
Karşıdan yükleme geçmişiniz Program FilesWindowsUpdateV4 klasöründeki Iuhist_catalogAdmin
xml dosyasında depolanır
Bir öğeyi bulmak için karşıdan yükleme geçmişini kullanabilir veya ona gözatabilirsiniz
Windows güncelleştirmeleri, "Windows Update Kataloğu'ndan Windows güncelleştirmelerini karşıdan yükleme" bölümünün 7
adımında belirtilen konumdaki Software (Yazılım) alt klasörüne kaydedilir
Her dil için bir dil alt klasörü (örneğin, İngilizce için "EN") oluşturulur ve her üretici ve ürünü için bir üretici
ürün alt klasörü (örneğin, Windows XP için Com_microsoft
WindowsXP) oluşturulur
Her işletim sistemi için bir işletim sistemi alt klasörü (örneğin, Windows XP için x86WinXP) oluşturulur ve sonra her güncelleştirme için bir alt klasör oluşturulur
Sürücü güncelleştirmeleri, "Windows Update Kataloğu'ndan sürücü güncelleştirmelerini karşıdan yükleme" bölümünün 8
adımında belirtilen konumdaki Driver (Sürücü) alt klasörüne kaydedilir
Her dil için bir dil alt klasörü (örneğin, İngilizce için "EN") oluşturulur ve her üretici ve sürücü kategorisi için bir üretici
donanım kategorisi alt klasörü (örneğin, monitör sürücüleri için Com_microsoft_whql
monitors) oluşturulur
Her işletim sistemi için bir işletim sistemi alt klasörü (örneğin, Windows XP için x86WinXP) oluşturulur ve sonra her sürücü için bir alt klasör oluşturulur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul