10-25-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zonealarm Pro 8.0.059.000
ZoneAlarm Security Suite
Üreticinin Açıklaması :
ZoneAlarm İnternet Güvenlik Paketi En geniş kapsamlı İnternet güvenlik paketi
İçindekiler:
Virüs önleme programı
Spyware önleme programı
Ağ ve program güvenlik duvarı
Kimlik bilgileri hırsızlığına karşı koruma programı
Ebeveyn denetim programı
Spam önleme programı
Kolayca kurulabilir ve kullanılabilir
ZoneAlarm İnternet Güvenlik Paketi
En geniş kapsamlı İnternet güvenlik paketi
KİMLİK BİLGİLERİNİZİ VE HESAPLARINIZI İNTERNET KORSANLARINA VE HIRSIZLARINA KARŞI KORUR
ZoneAlarm Internet Security Suite, bilgisayarınızdan çıkan ve bilgisayarınıza gelen tüm iletişimleri denetleyerek her türlü tehdidi önler
Spyware ve virüsleri temizler, bilgisayarınıza girmelerini de engeller
Yeni Identity Theft Protection Center (Kimlik Bilgilerini Hırsızlığa Karşı Koruma Merkezi) işlevi sayesinde bilgisayarınızda, İnternet?te ve gerçek dünyada bulunan bulunan kişisel bilgilerinizi korur
Spam önleme, phishing önleme, reklam engelleme, IM koruma, ebeveyn denetimi ve kişisel bilgi koruma katmanları ile tam kapsamlı koruma sağlar
ÖNLEYİCİ GÜVENLİK DUVARI KORUMA PROGRAMI
ZoneAlarm Internet Security Suite güvenlik paketi, en ileri düzey çok katmanlı koruma ve güvenlik paketidir
Ağ ve program güvenlik duvarı, internet saldırganları tarafından görülemez
Operating System Firewall (İşletim Sistemi Güvenlik Duvarı - OSFirewall) özelliği sayesinde bilgisayarınızın işletim sistemini çekirdeğine kadar korur
Otomatik ağ saptama özelliği sayesinde tüm kablosuz ve kablolu ağları İnternet tehditlerine karşı korur
KOLAY KURULUM VE KULLANIM
ZoneAlarm Internet Security Suite güvenlik paketi kolayca kurulabilir ve kullanılabilir, menüsünü gereksinimlerinize göre ayarlayabilirsiniz
İçindeki hazır güvenlik ayarları sayesinde kurduğunuz anda korumaya başlar
Otomatik Ağ Saptama, Kablosuz Ağ Desteği ve Otomatik VPN Konfigürasyonu özellikleri sayesinde kolayca kurulabilir
http://download zonelabs com/bin/free/1043_zl/zaSuiteSetup_70_334_000_en exe
|
|
|