Konu
:
Show My Pc - Pc Ve Msn Uzak Masaüstü Programı
Yalnız Mesajı Göster
10-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Show My PC - Pc ve msn uzak masaüstü programı
Program Windows XP ile gelen uzak masaüstü bağlantısı yada msn messsenger üzerinden yapılan uzaktan yardım isteme olayı ile aynı işlevi görür
Programı kullanan her iki taraf birbirlerine donamım yazılım hakkında yardımlaşma karşı kullanıcıya tam olarak fare ve klavye yolu ile yardım edebilme yada uzaktan görsel sunum yapmak için idealdir
Programı kullanabilmek için modeminizden port açma, virtual server, port yönlendirme gibi şeyler yapmanıza gerek kalmadan birbirleri ile bağlantı kurmalarını sağlar
Program herhangi bir port açmak için güvenlik duvarını geçebilmek için trojan yada virüs içermemektedir
Kullanımı
Programı indirdikten sonra kurun
Kurulum bittiğinde karşınıza ufak bir pencere çıkacak
Kendinize yardım alacaksanız "Show My PC to Remote User" tıklayın ve "Password For Remote Users" yazısı ve hemen yanında size verilecek bir kutucuk içersinde şifre olacak (Bu şifre her açılışta değişir) ve bu şifreyi bu programı kuran arkadaşınıza vererek oda "View a Remote PC" tıklayarak sizin verdiğiniz şifreyi girerek sizin masaüstünüzü, farenizi ve klavyenizi ele alarak size yardımcı olacaktır
Siz yardım edecekseniz karşı taraftan şifre alarak bu sefer siz "View a Remote PC" tıklayıp karşı tarafa yardım edeceksiniz
Sadece ekran görüntünüzü paylaşmak isterseniz "Give full control to users" kutucuğunu kaldırın
Yardım alırken programın bağlantısını kesmek isterseniz başlat çubuğundaki saatin yanında program çalışırken simgesi belirecektir sağ tıklayarak "Close VNC Server" diyebilirsiniz
NOT:
Bu program yardım amaçlıdır
Kötü niyetli kişilerle karşılaşıp bilgisayarınıza olabilecek saldırıdan ne firma ne frmsinsi
net sorumludur
Programın kullanımına dikkat ediniz ve tanımadığınız kişilerle karşılıklı paylaşım içine girmeyiniz
Sürüm
: 3
01
Boyut
: 832 Kb
Kullanım İzni
: Ücretsiz (Freeware)
Dil
: Ingilizce
İşletim Sistemi
: Windows 2000/2003/XP/Vista
Üretici Firma