Konu
:
Revo Uninstaller 1.50
Yalnız Mesajı Göster
Revo Uninstaller 1.50
10-25-2012
#
4
Prof. Dr. Sinsi
Revo Uninstaller 1.50
Revo Uninstaller 1
70
Tanıtım:
Windows'un kendisimde de bulunan Program Ekle/Kaldır, bu program karşısında yetersiz kalmaktadır
İnternette çok fazla benzer ürün olmakla birlikte bedava olması bu programın en büyük özelliğidir
Bu program program Ekle/Kaldır bölümünde bazen gözükmeyen programları dakendisinde bulunan bir tarama yöntemiyle bulup sizin onları kaldırmanıza imkan vermektedir
Sadece program veya dosyaları da değil klasörleri ve kullanıcı kayıtlarını da bu program sayesinde silebilirsiniz
Bu şekilde sisteminizi gereksiz veya kullanmadığınız programlardan arındırıp sisteminizin çalışmasını hızlandırabilirsiniz
Programın içindeki "hunter mode" ile ayrıntılı bir işlev yönetimi raporu alabilirsiniz
Programın diğer özellikleri nelerdir?
Auto Start Manager - Windows başlangıç bölümünde hangi programların otomatik olarak çalışacağını belirleyebilirsiniz
Windows Tool Manager - Kolay ve etkili kullanımı ile her Windows işletim sisteminde kullanabilirsiniz
Junk Files Cleaner - Sık kullanılan dosyalar bölümündekigeçmişi silebilirsiniz
Browsers History Cleaner - Browser'ınızdaki geçmişi, ziyaret edilen sayfa geçmişlerini, Firefox Internet Explorer, Netscape, Opera browserları için kullanılabilir
Office History Cleaner - MS Office geçmişini temizleyebilirsiniz
Windows History Cleaner - Son kullanılan dosyalar geçmişini veya Windows ortamında kayıt edilmiş tüm geçmişleri silebilirsiniz
Türkçe dil desteği de bulunmaktadır
Lisans: Freeware
Üretici Firma:
RevoUninstaller
Boyutu: ( 1
52 MB )
İşletim Sistemi : Windows Xp / Vista
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul