Konu
:
Adobe Flash Player Uninstaller
Yalnız Mesajı Göster
10-25-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Sürüm : 10
2
152
21 RC 2
Boyut : 229 Kb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)
Üretici Firma : Macromedia, Inc
Tanıtım:
Adobe Flash Player yazılımının Windows ve Macintosh işletim sistemlerinde kurulu olan sürümlerini kaldırmanızı sağlayan araçtır
Her iki işletim sistemini desteklediği gibi mevcut tüm internet tarayıcılara da destek vermektedir
Sisteminize kurmuş olduğunuz Flash Player yazılımları zaman zaman sorunlara yol açabilmektedir
Bu durumda gerek internet üzerindeki gerekse bilgisayarınıza innDirmiş olduğunuz flash desteği isteyen videoları izlerken de sorun yaşanabilmektedir
Bu durumun nedeni yükleme sırasında dosyaların eksik kopyalanması ya da kullanım sırasında gerekli dosyaların hasar görmesidir
Bu araçla sisteminize kurulu olan sorunlu Flash Player yazılımını kolayca kaldırmanız amaçlanmaktadır
Tabii ki daha sonra Adobe Flash Player yazılımının uygun sürümünü yeniden yüklemeniz gerekmektedir
Yazılımı kullanabilmeniz için yapmanız gereken; innDirmiş olduğunuz dosyaya tıklayıp çalıştırmak ve aradından istediğiniz dili seçerek "uninstall" butonuna basmaktır
Bu sayede sisteminizde kurulu olan tüm Flash Player yazılımları temiz biçimde kaldırılmış olacaktır
Yazılımın Desteklediği Tarayıcılar
# İnternet Explorer
# Opera
# Mozilla/Firefox
# Safari
# Netscape
# CompuServe
ftp://majorgeeks
mirror
internode
on
n32_012611