10-25-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Radmin 3.2, Windows Vista/Xp (32-Bit Ve 64-Bit Sürümler)’İ Tam Destekler
Radmin 3 2, Windows Vista/XP/2008/2003/2000 (32-bit ve 64-bit sürümler)’i tam destekler
Radmin 3 2 Türkçe versiyon (ağ kontrol programı kendi sitesinden download)
ekran görüntüleri

Radmin Viewer - Ana Pencere

Dosya Aktarım Biçimi
Uzaktaki Ekran (Tam Kontrollü Bağlantı Modunda)

Uzak Ekran Menüsü

Uzak Ekran Seçenekleri

Radmin Server Seçenekleri – Genel

Radmin Server Seçenekleri – IP Filtreleme

Radmin Güvenlik

Radmin Server Seçenekleri – Bağlantı modları iptali

Radmin Server için Ayarlar

Windows NT Güvenliği

Yazılı Sohbet Ana Penceresi

Sesli Sohbet Ana Penceresi
Radmin, uzaktan kontrol, Çağrı Merkezi bileşenleri ve ağ gözetimi özelliklerini entegre tek bir envanter içinde kombine eden, günümüzde mevcut performansı en hızlı ve sağlam güvenlik araçlarına sahip olan, ödül kazanmış bir uzaktan kontrol yazılımıdır
Windows Vista ile Tam Uyum
Radmin 3 2’in, Kullanıcı Hesabı Kontrolü ve Hızlı Kullanıcı Anahtarlaması özelliklerini kapsayan, tam Windows Vista 32-bit ve 64-bit desteği vardır Radmin Server 3 2, Windows Vista/XP/2008/2003/2000 (32-bit) ve Windows Vista/XP/2008/2003 (64-bit) işletim sistemlerini destekler Radmin Viewer 3 2, Windows Vista/XP/2008/2003/2000/ME/98/95/NT4 0 (32-bit) ve Windows Vista/XP/2008/2003 (64-bit) işletim sistemlerini destekler
En Yüksek Hızda Çalışma
Radmin, mevcut olan en hızlı uzaktan kontrol yazılımıdır Modemler gibi düşük bant genişliğindeki bağlantılar için optimize edilmiştir Görüntü tazelenme oranı, modem aracılığı ile bağlanırken saniyede 5-10 güncellemeyi bulur Eğer bir LAN’a bağlıysanız, uzaktaki bilgisayardan, saniyede 100 ekran güncellemesinin üstüne ulaşan gerçek zamanlı bir hızda çalışabilirsiniz
Daha fazla bilgi için üretici sitesini ziyaretr edin
Sürüm : 3 2 Boyut : 8 99 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gün Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista Üretici Firma : Famatech
http://download1 famatech com/download/files/radmin32tr zip
|
|
|