10-25-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Smart Cleaner
Smart Cleaner
Bilgisayarınıza kurmuş olduğunuz birçok programı daha sonra kaldırsanız bile arkalarında genellikle gereksiz dosya artıklarını bırakırlar Bu kalan dosyalar işletim sisteminin ileriki zamanlarda az veya çok hissedilebilecek şekilde yavaşlamasına sebep olabilir Bu atık, gereksiz dosyaların silinmesi hem işletim sistemini rahatlatır hem de dosya kalabalıklığından kurtulmuş olursunuz
Smart Cleaner, işletim sistemi içindeki gereksiz ve artık dosyaları silmeye yarayan bir temizleme programıdır Bu atık dosyalara: TMP, BAK, OLD, GID, FND, CHK, MTK, BSC, MSCREATE DIR, DMP, DAO gibi onlarca dosya uzantısı sayılabilir Programı çalıştırıp temizleme işlemi hemen yapabilirsiniz
Program bu belli başlı dosya uzantılarını silmenin yanında çöp kutusu, Temp klasörü, son kullanılan dosyalar, MS IE önbellek, tanımlama bilgileri (cookies) klasörleri içeriğini de silebilir Ayrıca bilgisayarınızda bulunan sürücüleri tarayabilir, görmemezlikten gelinecek dosya türlerini seçebilir, ekleyebilir ve düzenleyebilirsiniz
Uzun zamandır silinmeyen bu gereksiz, artık dosya türleri ve web tarayıcı içeriği zamanla işletim sistemi ve programların açılışını yavaşlatabilir Bunların düzenli aralıklarla silinmesi sisteme bir rahatlık sağlayabilir
Program Türkçe hariç çok dil desteğiyle gelmektedir
Programı 30 gün ücretsiz deneyebilirsiniz Daha sonra kullanabilmek için satın almalısınız Lisanslı fiyatı ise 24$'dır
Sürüm : 3 3 Boyut : 2 54 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gün Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 95/98/Me/NT/2000/2003/XP Üretici Firma : Scaramouch
[
http://files brothersoft com/file_di  setup_4646 msi
|
|
|