Yalnız Mesajı Göster

Safari 3.1 Türkçe

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Safari 3.1 Türkçe

Takip ettiğiniz kadarıyla görmüşsünüzdür, blogumda sağda solda bulunması zor şeyler paylaşmaya çalışıyorum Yine onlardan birini, 18 Mart'ta yayınlanan Apple Safari'nin 31 sürümünü büyük ölçüde Türkçeleştirecek yamayı sunuyorum Büyük ölçüde diyorum çünkü bazı karşınıza çıkma ihtimali düşük yerleri çevirmedim Eğer İngilizce bir metinle karşılaşırsanız, ekran görüntüsüyle birlikte bana bildirirseniz yamayı güncelleyebilirim

Yazım yanlışları olması muhtemel, bu gibi durumları da bu yazıya yorum yaparak veya iletişimden bana ulaşarak bildirirseniz düzeltebilirim
Windows için olduğunu söylememe gerek yoktur Safari'yi yükledikten sonra yamayı uygulayabilirsiniz Yamanın başarılı olması için Safari'nin kapalı olması gerekiyor Kurarken Safari'nin kurulu olduğu dizini seçmeniz gerekmekte Güle güle kullanın
Safari 31 Türkçe Yama (90 KB)
Güncelleme: Yamasız, tam kurulumu da ekledim Kurulumun İngilizce olmasına şaşırmayın, sonuç Türkçe
Safari Türkçe 31 (18,7 MB)
Güncelleme #2 (310308): Yamayı ve kurulumu güncelledim Bu yamayla öncekinde gözümden kaçan bazı yerler de Türkçeleşecek ve karşınıza yabancı bir metin çıkma ihtimali iyice azalacak Yamayı kurarken önceki dosyalar yedeklenecek, böylecek ilk kez kuruyorsanız yamayı kaldırıp Safari'yi tekrardan İngilizce kullanabileceksiniz Bunun için Program Ekle veya Kaldırdaki Safari 31 Türkçe Yamayı seçmeniz yeterli Ayrıca seçtiğiniz dizinde Safari bulunamazsa kurulum kendiliğinden iptal edilecek Kısacası bu öncekinden çok daha iyi bir yama
Safari 31 Türkçe Yama v2 (121 KB)
Safari 31 Türkçe Tam Kurulum v2 (18,7 MB)

Alıntı Yaparak Cevapla