Konu
:
Anaokulu Ve Kreş Yönetim Sistemi
Yalnız Mesajı Göster
10-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Anaokulu ve Kreş Yönetim Sistemi
Sürüm
: 1
1
Boyut
: 1
85 Mb
Kullanım İzni
: Özellik Kısıtlamalı (Demo)
Dil
: Türkçe
İşletim Sistemi
: Windows (Tümü)
Üretici Firma
:
Erkoz Yazılım
Anaokulları ve kreşler için tasarlanan, kullanımı basit ve işlevsel bir uygulamadır
Anaokulu, kreş, çocuk evleri ve etüt merkezleri tarafından kullanılabilir
Öğrenci ile ilgili tüm bilgiler (genel durumu, sağlık durumu) kayıt altında tutulur
Her öğrenci için gelişim takip tabloları hazırlanabilir ve ailelerine aylık çıktı olarak sunulabilir
Ay içerisinde istenilen sıklıkta aktivasyonlar kaydedilir ve eğitmenin öğrenci hakkındaki düşünceleri belirtilir
Günlük yoklama tabloları hazırlanır ve gelmeyenler işaretlenerek nedenleri belirtilir
Verilen hizmet ve karşılığındaki bedel belirtilerek, aylık borç tabloları hazırlanır
Aylık borcunu ödeyenler ve ödemeyenler ayrı ayrı listelenir
Geçmişe dönük hizmet tutarları ve ödemeleri alınabilir
Ödeme makbuzu kesilebilir ve üyenin hesap ekstresi alınabilir
Resimli ve resimsiz sınıf listeleri hazırlanır
Girilen bilgiler doğrultusunda grafiksel olarak çeşitli analizler ve raporlar hazırlanır
Öğrencilerin resimlerini ekleyebilir ve sınıf listelerini hazırlarken ve tabloları oluştururken resimli çıktılar alabilirsiniz
Okuldan ayrılan öğrenciler listelerden çıkartılır; fakat verilerden silinmez, yeniden okula geri dönümlerde öğrenci bilgileri tekrar girilmeden gerekli listelerde eski öğrenciler gösterilecektir
Ayrıca program içerisinden aylık yemek listelerinizi de hazırlayabilir ve çıktısını alabilirsiniz
Öğrenci ile ilgili tüm girişler ve yapılacak işlemler, öğrenci bilgi sayfası üzerinden kontrol edileceğinden işleriniz kolaylaşacak ve programı kullanmakta sorun yaşamayacaksınız
Not :
Programla ilgili görsellere
buraya
tıklayarak ulaşabilir ve daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz
http://www
erkozyazilim
com/kres
zip
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul