Konu
:
Asc Timetables - Ders Dağıtım Programı
Yalnız Mesajı Göster
10-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
aSc Timetables
aSc Timetables - Ders Dağıtım Programı
Sürüm
: 2007
Boyut
: 6
43 Mb
Kullanım İzni
: Özellik Kısıtlamalı (Demo)
Dil
: Türkçe
İşletim Sistemi
: Windows (Tümü)
Üretici Firma
:
Applied Software Consultants
Türkçe dil desteği olan çok başarılı ve kullanımı bir o kadar da kolay Ders Dağıtım Programı
Bütün işlemlerinizi alışkın olduğunuz Windows pencere ve menüleri içinde sürükle bırak yöntemi ya da fare tıklaması ile hallediyorsunuz
Program 60 Ülkede 7500'ü aşkın okulda kullanılıyor ve Türkçe desteği de dahil olmak üzere 30 dil desteği mevcut
Farklı ülke ve dil kategorilerine göre sınıflandırılmış hazır Ders Programlarını inceleyebilir ya da programın öğretici yardım dosyalarını kullanarak Programın çalışma mantığını öğrenebilirsiniz
Ders programı hazırlarken Sihirbazı desteğini kullanabilir ya da kendiniz hazırlayabilirsiniz
Bir ders programı hazırlarken adım adım yapmanız gerekenler:
Öncelikle okulunuzla ilgili genel bilgileri giriyorsunuz
Ders saatleri, Tatil günleri, teneffüsler vb
Daha sonra okulda gösterilen dersleri tanımlıyorsunuz
Derslerle ilgili koşullar belirleyebiliyorsunuz
Dersleri gruplandırabiliyorsunuz
Daha sonra sınıfları tanımlıyorsunuz
Burada da sınırsız sayıda koşul belirleme hakkınız mevcut
Daha sonra Derslikleri tanımlıyorsunuz
Burada da yeterli sayıda koşul belirleme hakkınız var
Daha sonra öğretmenleri tanımlıyorsunuz
Öğretmenler için ayarlayabileceğiniz birçok ayrıntı mevcut
Bilgilerinizi girdikten sonra Programa Ders Programını oluştur komutunu vermeniz yeterli
Birkaç dakika içinde her şeyiyle müdahale etme hakkınız olan bir Ders Programı karşınıza geliyor
Programın benzerlerine göre avantajları: Aynı sınıfa ve derse dilediğiniz sayıda öğretmen atayabilmeniz, programı sürükle bırak yöntemiyle oluşturabilmeniz, sınıf ve öğretmenler için çok sayıda koşul belirleyebilmeniz
Sınıflar, dersler öğretmenler ile ilgili özelleştirilebilir, ayrıntılı raporlar alabilmeniz, hazırladığınız Ders Programını HTML sayfaları ya da Excel formatında kaydedebilmeniz sayılabilir
Bence programın en güzel yönü oluşturduğunuz Ders Programını kaydettiğinizde kilobyte düzeyinde bir dosya oluşuyor ve dosyayı programın kurulu olduğu herhangi bir bilgisayarda üzerine tıklayarak açabilmeniz
Yani yedekleme olayı çok kolay ve veri kaybı riski yok
Aynı zamanda oluşturduğunuz Ders programını defalarca farklı kaydedebilir, üzerinde rahatlıkla çalışabilirsiniz
Program bütün özellikleriyle süre sınırlaması olmadan kullanılabiliyor
Sadece yazıcı çıktılarınızda çıktılarınıza işaretler koyulması şeklinde bir sınırlama mevcut
Eğer yazıcı çıktılarımda işaretler olmasın diyorsanız 270$ ödemeniz gerekiyor
http://www
asctimetables
com/download/aScTimeTables
exe
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul