Yalnız Mesajı Göster

Eski 07-30-2007   #123
Ergenekon

05/08/2007

Ey RABBim !

Sözlerin en güzeli Sana aittir, ve sözlerin en güzeli Sana hitap etmekledir Bu kirik dökük sözlerimi, bu perisan hitabimi, Sen kabul et, Sen güzellestir Zaten aski Sen bahsetmistin ya bana, askin semasinda oturtturmustun ya beni, elimi Sen dokumustun ya, hani ele avuca gelmez dokunuslari, Sen bahsetmistin ya bana, gözüme kendi nazarindan isiklar vermistin ya, gözle görülür güzellikler vermistin ya bana, yüzüme tebessümü Sen giydirmistin ya

Ey RABBim !

Yoktum ben, Sen var ettin Sevdigin için var ettin Bir Sen istedigin için var edildim, bir Sen beni andigin için ihya edildim Öyleyse Ey RABBim ! Varligimi askina armagan et, yak beni askinin atesinde, al beni bu rüyadan, al beni bu dünyadan, bu kirilgan varligimi ebediyetin baharina toprak eyle

Ey RABBim !

Bütün sözler Sana söylemekle güzeldir Kirik dökükte olsa, kabul et bu sözlerimi, yıkık dökükte olsa duy yakarislarimi, kabul eyle beni, kabul eyle sözlerimi, suskunlugumu, dilsizligimi, en güzel dua eyle, dua eyle dilsizligimi, dua eyle suskunlugumu, en güzel dua eyle, ki sözlerin en güzeli Sana aittir, ve sözlerin en güzeli Sana hitap etmekledirdua eyle, dua eyle sözlerimi,güzel eyle…

Amin

Alıntı Yaparak Cevapla