Konu
:
Hangi Bıtkı Hangı Derde Deva Oluyor!
Yalnız Mesajı Göster
07-30-2007
#
2
suskun
Tarçın:
Yemeklere girmiş olabilecek E-coli bakterisinin vücutta yayılmasını engeller
Mideyi düzene sokar
Kusmayı engeller
Hatta bal ya da limon suyuyla birlikte alındığında boğazdaki yanmaları keser
Papatya çayı:
Bağırsak yollarında toplanan gazı çıkartır, sindirim sistemini düzenler, mide ağrısını keser
Üzüm:
İçerdiği "elajik" asit sayesinde menopozun neden olduğu kemik erimesine karşı korur
Kandaki östrojen seviyesini yükselterek de menopoz semptomlarını en aza indirir
Hurma:
Türüne göre değişse de hurmaların birçoğu yüksek oranda demir içerir
Besin değeri yüksek ve önemli bir enerji kaynağıdırlar
Doğal müshil etkisine sahiptir
Kurutulmuş olanlarına göre daha yüksek oranda su ve daha düşük kalori içerir
İDRAR VE BÖBREK
Pancar:
Böbrekleri çalıştırır
Önemli bir potasyum kaynağıdır
Vücuttaki tuz oranını dengeler
Bu sayede böbrekler ve idrar yollarının çalışmasını destekler
Kavun:
Orta boy bir kavunun yarısı, günlük C vitamini ihtiyacını tamamen karşılar
A vitamini ve betakaroten içerir
Bunlar antioksidan, yani vücudu temizleyici etkiye sahiptir
Böbrekleri rahatlatır
Yüksek miktarda su ve düşük miktarda kalori içerir
__________________
'' Milli
Benligini
Yitirmi
s
Uluslar
Başka
Milletlerin
Avıdır
!!!! ''
Mustafa
Kemal ATATÜRK
suskun
Kullanıcının Profilini Göster
suskun tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul