Konu: Suskunum!
Yalnız Mesajı Göster

Eski 07-30-2007   #7
Ergenekon

ben çok beğendim ondan sordum, sizin olsaydı gel şunu şiir gibi yaz harika bir şiir olsun iz bıraksın diyecektim
bu haliyle ne şiir ne metin, edebiyatta böyle bir tür yok
her terim gibi şiirin de tanımı var, birbirine eş dört doğru parçasına kare diyebilir miyiz, aynı düzlemde olacak, 90 derecelik açı ile karşılıklı paralel birleşecekler kare olur, paralelliği sağlar dikliği sağlamazsanız eşkanar dörtgen olurKesişme ortak noktalarda olmazsa dörtgen bile olmaz

oysa yazan ne güzel yazmış, "aşkını helal et" şiirini okudum tema yok şiirde dağılmış, her bir mısra birbiriyle çelişmek için adeta çarpışıyor,duygu anlatım karmaşası ön planda Ama bu öylemi, yazan çok sağlam kurmuş temayı, her türlü iç-dış imgeyi ustalıkla kullanmış, uslup akıcı, çelişmiyor duyguları, fakat arada konuşuyor o konuşma metinlerini bu kadar usta yazan biri muhakkak bir kaç mısraya döndürürdü, "benim tarzım bu" diyorsa öyle bir tarz yok, ben icad ettim derse, o icadı yapacak kadar da profesyonel değil
Bu şiiri çok sevdim, mükemmel, yazanı da tanımak isterdim Ben böyle mükemmel bir şiir görüp de teknik hatalara rastlayınca çok üzülüyorum, ama her ne olursa olsun harika
eline sağlık, teşekkürler
ee arada " teşekkürler", " eline sağlık" " paylaşım için teşekkürler" " ayy bayıldım valla" demekten iyidir herhalde uzun yorum yapmak:)
bu güzel şiirlere devam etmeni dilerim

Alıntı Yaparak Cevapla