Yalnız Mesajı Göster

Çeşit Çeşit Mektuplar...

Eski 10-24-2012   #16
Prof. Dr. Sinsi

Çeşit Çeşit Mektuplar...

Yaşacağız

Konuşacak ne çok şeyimiz var, paylaşacak ne çok şeyimiz var…Tanrım ömrümüz
yetecek mi hepsini yapmaya¿
Sana ne söylesem, yüreğimin sesiyle konuşuyorum inanHangi sözcük dökülüyorsa dudaklarımdan, bil ki yüreğimin söyledikleri onlar…Yanlış anlaşılabileceğime dair en ufak bir kaygım yokZaten aşk kaygılarından arınmış olmayı gerektirmez mi¿ Kaygın varsa eğer aşkı nasıl yaşayabilirsin ki¿
Sen olduğundan beri hayata ve insanlara dair bütün kırgınlıklarımı kaldırıp
attım bir tarafaUzadı cümlelerim farkında mısın¿ “Evet” ya da “Hayır”dan oluşan
tek kelimelik cümleleri kullanmıyorum artıkÇocuk gibiyim çocuk…Başkalarına saçma
gelebilecek her şey mutlu ediyor beniSanki her şeyi ilk kez görüyorumDün gece
perdeyi çekip camdan bembeyaz karın yağışını izledimBunu yapmayalı ne kadar uzun zaman olmuş…Bir mucize bu biliyor musun¿ Bilimsel açıklaması ne olursa olsun
umurumda değilBir mucize bu…
Meğer ne çok şarkı bilirmişim ben, ne çok şarkı ’en çok sevdiğim şarkı’ymış…
Nereye gitti hüzün şarkıları¿ Yoksa ben mi duymuyorum¿ Her şarkı içimi okşuyor,
her şarkı aşkı anlatıyorEşlik ediyorum, bağıra bağıra söylüyorum, coştukça söylüyorum
Senin yanında nasılsam sen yokken de öyleyimVarmışsın gibi yani…İmkansız
Hiçbir şey yok bizeAşk sevmez imkansızlığı bilirsinYanımda olmayışın seni yaşa-
mama engel değilSana sarıldığımı, kokunu içime çektiğimi, tenini ateşini düşünüyo-
rum, ne güzel…
Bir iddiam var bu aşktaHer şeyin olmak istiyorumSevincin, isyanın, kızgınlığın,
hüznün, aldırmazlığın, çocukluğun, yalnızlığın, yorgunluğun, enerjin, gözyaşın, gülüşün,
korkuların, cesaretin, alınganlığın…Ben sana ait olmayan ne varsa çıkardım hayatımdanSenin olanı yaşamak istiyorumSana dair hiçbir korkum yok, yüreğim senden
gelecek her şeye sonuna kadar açıkBir tek kaçışlara, gidişlere kapadım yüreğimi…
Bak yine bastırdı kar, mucize boyanıyor gökyüzündenNasıl da beyaza boyanıyor
ortalıkİlk defa sever oldum kış mevsiminiZaten mevsimlik bir aşk değil bizimkisi
Yaşayacak öyle çok yaz öyle çok bahar var ki…Dedim ya, ömrümüz yetecek mi bunları yaşamaya¿

Alıntı Yaparak Cevapla