10-24-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gidişini Kabul Etmek
Gidişini Kabul Etmek
Öyle bir gidişti ki gidişin yetmedi inkarlarım "Hayır" dedim gitmedi, gidemez  
Benden başkasını sevemezsin sandım Soranlara "hayır gidemez o benden" diyerek kendimi avutmaya çalıştım
Hep hayırlar vardı cümlelerimde, hep inkarlar  
Sonra sana o kadar çok kızdım ki nasıl yaptığını, nasıl beni böylece bıraktığını anlayamadan
Arkandan cümleler kurdum çok çeşitli Canımı yakan sana, öfkemi anlatamadım sana Sensiz kalmanın acısını ne kadar çok haykırsam yüzüne anlayamazsında  
Çünkü sen hiç kalmadın öylece bir başına   
Gel seninle bir anlaşma yapalım sen gel geri ben de affedeyim seni Sen akıttığım gözyaşının hesabını öde bana
Ya da sen nasıl istersen öyle olsun, yeter ki gel Gözlerini ayırma benden, sadece sen temas et tenime
Sadece sen ol Kaderimde  Gel yeter ki, bir antlaşmaya bağlayıp eskiye dönelim  
Tam bir Araf'tayım şimdi En dipte, en sonlarda
Ne ağzımı açıp konuşabiliyorum, ne de gülümseyebiliyorum Hem bu kadar uzak hem de bu kadar yakın olmak zorunda mısın bana? Hem Azrailim hem mutluluğum olarak amacın ne???
Şimdi unuturum diyorum, belki bir gün bir yerlerde unuturum öylece Belki o zaman kurtulurum beni yakan bu ateşten
Ama şimdi ben seni nasıl unutayım ki Birtenem  Sensiz aldığım her nefes zoruma giderken nasıl yok sayayım seni
Şimdi kabullenme zamanı sanırım gittiğini En ummadığım bir anda gittiğini bilme zamanı Beni böyle bir başıma bıraktığını hatırlama zamanı sanırım Herşeyi kabul edip susup öylece sevme zamanı  
Şimdi vakit ayrılığı kabul etme zamanı ve seni sensiz yaşamanın sırası  
~~Cem!Le ÖzyuRt ~~~
|
|
|