Yalnız Mesajı Göster

Seçme Deneme Yazilari

Eski 10-24-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Seçme Deneme Yazilari

SENSİZLİKMİŞ YALNIZLIK

Bu sevdaya düşmeden önce, bilmezdim nasıl da bir başına kalınır o koskoca kalabalıklarda Onca insanın ortasında olup da, onca yürekte yer bulup da, nasıl kimsesiz kalınır bilmezdim, gülerdim kahkahayla Kulak arkası ettiğim sevgiler, ilgiler ve çiçeklerinden önce yapraklarını, dallarını göremediğim ağaçlar, ya da güneş, hep gün batımı denk geldiğim, bu derttendir belki de

Yalnızlıkmış sensizlik, bilemedim

Bilmezdim nasıl da kördüğüm olursun kimsesizliğinle, bu sevdaya düşmeden önce Koşup koşup da koparmış gibi ipini, bilmezdim nasıl da varamazsın kendine, düşe kalka, yara bere dizlerin dirseklerin Kan çanağı gözlerin, ağlayamazsın Her yeni günle beraber sızmak için pencerenden odana, bekliyorum geceyle gündüzün sessiz buluşmasını, gözkapaklarım hasret birbirine, bu derttendir belki de

Yalnızlıkmış sensizlik, anlıyorum

Bu sevdaya düşmeden önce, nasıl da yetmezmiş güç kırmaya zincirlerini bilmezdim, bundanmış kaçamayışım kendime Ellerime, kollarıma yapışan bir şeyler var, ayak bileklerime kenetlenen eller, bir silkinişle geride bıraktığım kimseler var, bir de yüreğimde yer edenler Bilmezdim sorumlu dünlerin sorunsuz bir yarın hediye edeceğini bana Benim yarınlarım onların dünlerine benzemesin diye bekliyorum henüz, ışıyacağım elbet, alacakaranlık vaktidir şimdilik, bu derttendir belki de

Sensizlik yalnızlıkmış, biliyorum

Nasıl da sabahlar gözbebeklerimde biri bilmezdim, bu sevdaya düşmeden önce Bilmezdim bir adımlık bakış kadar yakınken bana, nasıl da uzak kalırsın Ah bu mesafe geçer sevdamı da Ufacık kareler var hayatımdan alınma; kiminde bir kaçamak bakışın, gülümseyen yüzün ya da, şöyle uzaktan yürüyüp gidişin kimindeyse Öyle büyütürüm ki gözümde, hep gözümde, bu derttendir belki de

Sensizlikmiş yalnızlık, bilmezdim

Gözlerimi bir kırpışımla yanaklarımı ıslatan sanma ki yağmurdur Onda da bir parça sen var, bir parça düş ve gelecek bir parça Anlayacağın, üç nokta () saçlarımdan tel tel süzülendir yağmur Nasıl da ıslakmış yaşamak bilmezdim, bu sevdaya düşmeden önce

Bu sevdaya düşmeden önce, bilmezdim

Sensizlikmiş yalnızlık

05-Temmuz-2003 / Ankara

Sevcan Koyuncu

Alıntı Yaparak Cevapla