Yalnız Mesajı Göster

Seçme Deneme Yazilari

Eski 10-24-2012   #13
Prof. Dr. Sinsi

Seçme Deneme Yazilari

Beni Bensiz bırakma
Tek kanatlı,solgun düşlerimi,yüzünde kanayan o kutsal ışıkla aydınlatan sonsuzluk meleğim
SANA NEYİ ANLATAYIM?"EVET YANLIZIM

Sadece bunu söyleyip susmak isterdimEbediyyen susmak
Çünkü canım acıyor
Konuştukça,arzuladıkça,özledikçe,en kötüsü yaşadıkça canım acıyor"
Ruhumu yaktıktan sonra şimdi de damarlarımda dolaşan sensizliğin etimi yakan acısını mı?O acıyı uyutsun diye sığındığım,ama sevgini orada da hep ama hep kaybettiğim soğuk rüyalarımı mı?Odamın tavanındaki yoksulluğumu ve kimsesizliğimi harç yapıp içine doldurduğum o derin,o sonsuz çatlakların altında ,sen,diye her gece koynuna girdiğim o zamansız ölümlerimi mi?
Şimdi burada değilsinAma beni duyabiliryorsun,biliyorumKapat gözlerini benim için ve dinle n'olurÇünkü bunu sana ancak bir kez söylemeye cesaretim varSeni ait olduğun çevre için değil,bana ait olman için değil,karşılığında beni sevmeniz için değilSadece sen olduğun için sevdiğimi söyleyebilseydim
Ne zaman sevgine acıksam kendi kalbimi yedim
Kendi etimiAşkımıRuhumu yedim
"YÜREĞİMİN EN SAKLI YERİNDE YALNIZCA SENİN ELİN DOLAŞMIŞTI"
Seni yollarca,şehirlerce uzağından sevdim
Seni kelimelerce,şiirlerce yakınından sevdim
Seni,dünya üzerinde sanki ilk kez benim için kalemi eline alıp yazdığın mektuplarca sevdimSeni umutsuzca,beklentisizce,hayallerce sevdim uzağından
Zamanla kırgınlık kimlik değiştirdi ve vazgeçiş oldu benim içinUnutmanın en ağırı unutamadan unutmaktırSeni sonsuza kadar kaybetmek,kimlik değiştirdi ve unutmak oldu benim için
Anlamadın mı artık,varlığım sana acı vermek iin değil,sadece seni sevebilmek için yaşadım benHala seninle geçireceğim anların telaşıyla ,tüketir gibi yaşıyorum sensiz geçen günlerimiSeninle geçen zaman bir daha tekrarı mümkün olmayan,doğaçlama bir melodi gibi benim içinSanki birlikte yazılmış kaderimizin sayılı dakikalarından an çalıyorumÖyle birikmişsin ki içimdeSeni yaşamakla tüketmem,seni sıradanlaştırmam mümkün değilİçime çektikçe çoğalıyorsun sevgili
"Sevgilim,beni bensiz bırakma olur mu?Çünkü sen nereye gidersen git,ben oradayımBenim başka gidecek bir yerim yok
Benim senden başka gerçeğim yokSende yaşıyorum ben sadece
Senin kalbinin topraklarında yaşıyorum benBeni bensiz bırakma olur mu"

Alıntı Yaparak Cevapla