Yalnız Mesajı Göster

Böyle Olur Bizim Buraların Stand By Anlaşması -Skeç-

Eski 10-24-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Böyle Olur Bizim Buraların Stand By Anlaşması -Skeç-

3/

EFEKT: Cadde gürültüsüne çığırtkan sesleri karışmıştır

HAMDİ: Hadi Aksaray Aksaray Aksaray

NEVZAT: (Uzaktan yaklaşır) Ulan sen deminden beri “Aksaray” diye mi bağırıyorsun lan?

HAMDİ: Aksaray Aksaray… Ne oldu abi?

NEVZAT: Olum Aksaray iki ay önceki hattımızdı Lan Şuralara, şu çevrene bir baksana lan burası neresi?…

HAMDİ: Anaaa… Abari!

NEVZAT: İndir içerdeki Aksaray yolcularını… Olum ben sana boşuna mı veriyorum lan, üç ayda yirmi milyonu, iki aydır öğrenemedin… Kadıköy diyeceksin, Kadıköy’e varınca da “Üsküdar” diye bağıracaksın

4/

HAMDİ: Hadi Üsküdar Kadıköy, Aksüküdar Akkadıköy Aks Üsküdar

NEVZAT: Ben ne Yapayım lan seni Badanaj Hamdi? Hadi söyle ne yapayım şimdi?

HAMDİ: (Hüzünlenir) Abi ne bağırıyorsun ya, kaşında Teke Tek Programı konuğu mu var? Ağzım alışmış işte, diyemiyorum

NEVZAT: (Yatıştırmaya çalışır) Canım canım… Hadi aslanım, dersin sen Ben seni diksiyon kurslarına yollayacağım Gülgün Feyman’dan ders aldırtacağım Reha Muhtarlar, Ali Kırcalar ders verecek sana

HAMDİ: (Sevinir) Gerçek diyorsun, değil mi abi?

NEVZAT: (Kendi Kendine) Hıh diksiyon kurslarına gönderiyim, ondan sonra Ana Haber Bülteni Spikeri ol bizi kazıma (Hamdi’ye) Hadi aslanım, hadi Badanaj Hamdi’m benim, yaparsın sen, söylersin sen

HAMDİ: Nevzat Abi, Bir şey diyeceğim, ben yine iyiyim biliyor musun?

NEVZAT: Tabi iyisin oğlum

HAMDİ: Bizim bir muavin arkadaş vardı, İzmarit Avni,

NEVZAT: Tanırım, Bir ara Sumsuk Zihni’nin yanındaydı

HAMDİ: O abi, “Yukarı Dudullu Halâskârgazi”diyemediği için işten atılmış biliyor musun? “Git adını söyleyebileceğin bir hatta çalış” demişler

NEVZAT: Ben biliyordum yeteneksiz olduğu

HAMDİ: Hadi söyle “Yukarı Dudullu Halâskârgazi”

NEVZAT: “Yukarı Dudullu Halâskârgazi”

HAMDİ: “Kara kartal sarkar dal kalkar; dal sarkar kara kartal kalkar”, hadi söyle

NEVZAT: Len de git işine’

HAMDİ: Kadıköy, Kadıköy!

NEVZAT: İyi bağır yolcu gelmiyor, İyi bağır da yolcular toplansın (Kendi de bağırır) Hadi Kadıköy Kadıköy, Kadıköy Böyle bağıracaksın

HAMDİ: Üsküdar Kadıköy, Kadıköy…

Alıntı Yaparak Cevapla