Yalnız Mesajı Göster

Arkadaşlar 5 Kişilik Oyun

Eski 10-24-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar 5 Kişilik Oyun

Taşkın: Teşekkür ederim canım benim Adım Taşkın Top, ay pardon! Pop müziğine gönül veren milyonlarca gençten biriyim Ayrıca aramızda top var derneğinin yönetim kurulu başkanıyım 28 yaşındayım Karşı taraftaki arkadaşlara hayatlarında mutluluklar dilerim

Şevket: Nerden arkadaşın oluyorum lan senin, pis popcu?

Açelya: (Kameraya işaret ederek)Yakın çek, yakın çek (ortalığı kızıştırıcı bir tavırla) Efendim, Şevket bey size pis popcu dedi, bu konuda ne diyeceksiniz?

Taşkın: Kötü söz sahibine aittir canım benim

Açelya: Ayy Şevket beyciğim Taşkın bey pis popçu lafını aynen size iade ettiğini söyledi ne diyeceksiniz?

Şevket: (Kameraya döner) Kafasını kırarım diyorum

Hüsamettin: Helal, yakışır

Şevket: Hatta kırayım

Açelya: (Çok memnundur, yerinde duramaz) Evet evet çok güzel oldu Şevket bey neden pop müziğinden nefret ediyorsunuz?

Şevket: Yaa! Baksana Bu pop müziğinde garip garip meymenetsiz sözler var Mesela, neydi bu hıyarın derneğinin adı?

Taşkın: (Şaşkın bir edayla) Kimin benim mi?

Şevket: (Sertçe) Yok babanın

Taşkın: Babamın derneği yok ki

Şevket : Fe süphanallah Oğlum, babandan bana ne senin derneğinin adı neydi

Taşkın: Aramızda top var derneği

Şevket: Bakın ne adar edepsizce bir dernek Vay edepsizler vay Böyle bir şarkıda vardı, değil mi?

Taşkın: Evet Ama efendim, mesleği çarpıtmayalım Bunlar çok masumhane söylenmiş sözler Şimdi ben aramızda top var desem ne dersiniz?

Şevket: Kim ulan o top?

Taşkın: Bakın işte, çok yanlış düşünüyorsunuz (cebinden küçük bir pinpon topu çıkarır) bu ne?

Şevket – Açelya – Hüsamettin: (Uzatarak) Top

Taşkın: Şu anda aramızda bir top var Bu sözlerde ne var ki?

Şevket: İyi o zaman bandıra bandıra ye beni, ne demek?

Taşkın: Aslında o sözle kastedilmek istenen Aslında eee (Kem küm eder) Diğer soruya geçiniz canım benim Ayrıca, halk müziğinde edepsiz sözler yok mu? Dağlar seni delik delik delerim, demek ne demek?

Şevket: Bu sözlerin neyi var ki?

Taşkın: Kötüsü hiçbir şey yok Bomboş sözler Çok basit müzikler Halk müziği dinleyen insanlara şaşırıyorum Şahsen o müziği dinlerken benim başım ağrıyor

Şevket: Böyle konuşmaya devam edersen, ağrıyacak bir başın bile olmayacak artık Sen kim, halk müziği hakkında kötü şeyler söylemek kim, entel dantel

Açelya: (Kameraya dönüp, kendi kendine söyler) İyi ortalık kızışıyor Az sonra bunlar bir birine girer

Taşkın: Halk müziğini duyunca kargalar bile üç gün ses çıkaramıyorlarmış, biliyor musunuz?

Şevket: Neden o?

Taşkın: Çünkü halk müziği, kargaların gak sesinden bile kötü

Şevket: Allah, tutmayın lan beni … Bu halk müziğine karga dedi Öldün lan sen artık Sana şimdi bir çakacağım yamulacaksın

Taşkın: Yok ya! Şimdi ben sana bir kroşe geçirirsem feleğini şaşırırsın (yerlerinden kalkarlar)

Açelya: Beyler, lütfen daha programın bitmesine çok var hemen dövüşürseniz program yarım kalır Ben size dövüşeceğiniz zaman haber veririm, lütfen oturun

Şevket: (Spikere dönerek) Bu sana ne geçiririm dedi spiker hanım?

Açelya: Kroşe geçiririm dedi

Şevket: Ne o, kötü bir şey mi?

Açelya: Evet, çok kötü

Şevket: (Ayağa kalkar) Aynısından bende sana geçiririm

Açelya: Beyler, lütfen sakin olalım Şimdi ben size sorun sorayım Önce Şevket bey siz hangi enstrümanları çalabiliyorsunuz?

Şevket: Hırsızlık bizim kitabımızda yazmaz

Hüsamettin: Allah’ına kurban konuş…

Açelya: Efendim, anlamadınız

Taşkın: Anlamaz o zaten

Şevket: Sen konuşma, her lafa maydanoz olma

Açelya: Yani diyorum, hangi müzik aletlerini çalabiliyorsunuz?

Şevket: Sazım var, onu çalarım

Taşkın: Benimde gitarım var

Alıntı Yaparak Cevapla