Yalnız Mesajı Göster

Öğretmenler Günüyle İlgili Komik Skeç Örneği

Eski 10-24-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Öğretmenler Günüyle İlgili Komik Skeç Örneği

Veli: Neyse ben müsaade isteyim hocam sizleri daha fazla meşgul etmeyim Tabi bir velinin çocuğunun durumunu öğrenmek için arada bir ziyarete gelmesi gerekir değil mi hocam

Öğretmen: Allah aşkına çocuk 5 sınıfa geldi ilk defa yüzünüzü gördük Bu mu duyarlılık

Veli: Öyle demeyin hocam ya hiç gelmesem napardınız?

Öğretmen: Evet haklısınız

Veli: Hadi bana müsaade hocam iyi dersler çocuk size emanet eti senin kemiği benim

Öğretmen: Derisi senin kemiği benim desen daha iyi olurdu Baksana çocuk bir deri bir kemik

Öğrenciler: Gülerler

Veli: Çok şakacısınız Ben kaçtım hadi iyi dersler

Öğretmen: Sağolun güle güle efendim Evet çocuklar nerde kalmıştık

III Öğrenci: Diğerlerine :Bak şimdi nasıl kaynatıyom dersi Şey hocam siz eskiden çok iyi güreşiyormuşsunuz Bize güreşle ilgili anınızı anlatıyordunuz

Öğretmen: (Şaşırır Bozuntuya vermez) Heh şimdi hatırladım Bi gün yine dağda geziniyom Karşıma bi ayı çıktı

Öğrenciler: Allah Allah

Öğretmen: (Heyecanlanır) Ayı beni görünce başladı peşreve (Öğretmen peşrev çekmeye başlar) 2 saatlik bi peşrevden sonra tutuştuk güreşe Ayı bana bi sarıldı omuzladığım gibi çaldım ayıyı yerde derken boğuşuyoruz Al ha vur ha al ha vur ha Ayıyla tam üç gün güreştik Yenişemedik Ayı sağol hocam dedi Selamlaştık gitti

(Bu sırada içeri genç, iri yarı, kaba saba biri girerAdı Abdullahtır)

Abdullah: (Gayet sert biçimde): Selamün aleyküm

Öğretmen: Aleyküm selam

Abdullah: Ben öğretmeni arıyordum

Öğretmen: Benim buyur ne istedin

Abdullah: Diploma

Öğretmen: Diploma mı?

Abdullah: Heh diploma alacam ben yarına hazır olsun gelir alırım tamam mı?

Öğretmen: Kardeşim senin diploma alman için öğrenci olman gerekiyor

Abdullah: Valla ben 15 sene önce öğrenciydim Bi kaç gün geldim sonra bıraktım okulu Şimdi diploma lazım oldu Parası neyse veririz Yarına hazır olsun hoca Anladın değil mi?

Öğretmen: Kardeşim git işine ya Sana diploma miploma yok Almak istiyorsan gel otur Hak edersen alırsın

Abdullah: (Kollarını sıvar) Sen şimdi bana diploma veriyon mu vermiyon mu hoca?

Öğretmen: Vermiyorum ne olacak

Abdullah: Ben almasını bilirim (Der Hocanın üzerine yürür)

Öğretmen: Ya Allah der başlarlar güreşe birazcık boğuşmadan sonra hoca Abdullah’ı altına alır Tövbe de ulan tövbe mi he der

Abdullah: Tövbe hoca tövbe bırak gideyim bırak kolumu kıracan der Hoca Abdullahı bırakır

öğretmen misin kabadayı mısın kardeşim hani eğitimde dayak yoktu yaaa diyerek kaçar

Öğrenciler: Şaşırır

II Öğrenci: Hocam siz ne yaptınız ya o adamı nasıl yıktınız ya

Öğretmen: Dedik ya oğlum ayı bile yıkamadı beni inanmadınız mı yoksa

Öğrenciler: İnandık hocam inandık

I Öğrenci: Hocaya bak lan kapı gibi adamı perişan etti

II Öğrenci: Oğlum biz bu hocayla uğraşmayalım o adamı paspasa çevirdi bizi salça yapar valla (Zil çalar)

Öğretmen: Çıkabilirsiniz çocuklar Ödevlerinizi yapmayı unutmayın tamam mı?

Öğrenciler: Titreyerek tamam hocam yapmaz olur muyuz?

II Öğrenci: Geçmiş yılların ödevlerini de yapacaz hocam söz yeter ki siz kızmayın der korka korka çıkarlar

Öğretmen: (şaşırır)Başını sallar Allah Allah noldu bu çocuklara ya Haaa Ayıyla güreş hikayesini gerçek sandılar herhalde saflar Neyse iyi oldu En azından korkup ödev yaparlar belki Eh ben de gideyim artık Geç oldu Hoşça kalın der Çıkar

Alıntı Yaparak Cevapla