Yalnız Mesajı Göster

Bu Bahar Bunlardan Almazsanız Olmaz...

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Bahar Bunlardan Almazsanız Olmaz...

kış sıkı oldu bu yıl, baharı hiç bu kadar özlememiştim diyebilirim Bahar deyince, sezonda neler alacağız merak ediyor musunuz? İşte size 2008 İlkbahar/Yaz sezonunun olmazsa olmazları, 'almazsam çıldırırım'ları

* Modaya tüy diktiler; tüylü kıyafetler, çantalar, ayakkabılar çok moda Öyle ki otriş bile var

* Batik tarzı, renk geçişli kumaşlar geçen sezondan beri epey gözde ve bu sezon da IN Yani evdekileri de giyebilirsiniz

* Sezonun en eğlenceli tarzı Popart Yani karikatürlü, çizgi romanlı, yıldızlı, yazılı tişört ve elbiselerden mutlaka edinmelisiniz

* Elbisenin üstünlüğü sürerken, blazer ceket atağa geçti Mutlaka, bir tane de olsa edinin Yenilik seviyor, bir adım öteye geçmek ve kimsede olmayanı giymek istiyorsanız, kolsuz bir blazer ceket almalısınız

* Aksesuvarda; askısız, son derece rahatsız portföy tipi çantalar moda Boyutu büyük küçük fark etmiyor

ELBİSEYE DEVAM

* Bilezikler kocaman kocaman Benim gibi küçük elli minyonlara göre değil yani Ben alamıyorum, siz alın bari

* Elbiseler hakimiyetini, uzun kısa demeden sürdürüyor demiştim, ama aslında gömlek elbiselere hazır olun Çünkü gömlek elbiseler, tarihinde en hit dönemine giriyor Bir değil, iki değil, en az üç tane almalı

* Kocaman çiçekli desenler, şifon, iç gösteren kumaşlar ve dantel; 2008'in olmazsa olmazı Baharı özleyen biri olarak en çok buna sevindim diyebilirim

* Renkler yine beyaz, sarı, yeşil, turuncu Yani rengarenk

Alıntı Yaparak Cevapla