10-23-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ya Babam Küpe Takarsa Hikayeler
- Ciddi misin ?
- En az senin kadar  
Şöyle bir doğruldun iskemleden Bardağa uzandın Kafan tam istediğim şekilde karışmıştı Şans benden yanaydı artık
- Baba, vazgeçsek diyorum  Şimdi düşündüm de yaptırtmamaya karar verdim  
Zarlar bana dönmüştü  Avucumdaydın
- Oldu mu şimdi, neyse, hevesim kursağımda kaldı  
Nasıl unuturum ?
Balkonda oturuyorduk annenle Sitenin özel futbol sahası yine varoşlardan gelen çocuklarla dolmuştu  Avaz avaz top oynuyor, küfür ediyor, deli gibi koşuyorlardı nefes nefese
Kimi yırtık pırtık bir t-shirt, rengi atmış bir pantolon ve üstelik çıplak ayakla sahayı birbirine katıyordu  Seni izliyordum  “Nike” marka şort, atlet, çorap, marka kramponlu papuçlar, jöleli saçlar  
Okçuluk sporuyla uğraşmanın, koşmanın, yüzmenin bedenine kazandırdığı canlılık  Yanık tenin  Odanda duvarlara asılı bröve, madalyaların  (2001 Okçuluk- Fetih Kupası İstanbul İl Birinciliği, Genç Erkekler İstanbul İl İkinciliği )
Sahanın kenarında heyecanla bekliyordun  
- Ağabey bende oynayayım mı ? yalvarırcasına soruyordun,
- Ağabey ne zaman çıkayım sahaya  Sizin takımda mı oynayacağım  
Adidas marka toplarını evden alıp gitmiştin onlarla oynamak için Annen sinirlenmeye başlamıştı
- Hayır, dedim bırak, karışma sakın  Onlarla kaynaşması şart  İnsan olmayı böyle böyle öğrenecek
- İyi lan oynarsın acelen ne  Hele tut şu topları yakala  Haydi  
Fransızca, İngilizce, Almanca bilen, TED koleji mezunu, St Benoıt Lisesi öğrencisi, Berker Türker hayatın değişik yüzlerini de tanımalıydı Yarın herkes için belirsizdi çünkü  
cemal türker/TEŞRİN FIRTINASI
|
|
|